Läckor föreslår inkommande iPhone Xc, iPhone Xs och iPhone Xs Plus

0 Shares

iPhone Xc

Historiskt har Apple kört ett mycket tätt fartyg när det gäller att innehålla läckor, men saker har förändrats något på senare tid. Man har tänkt en liten stund nu att företaget planerar att släppa tre nya iPhone-modeller senare i veckan, och det har förekommit läckor som verkar visa upp några av telefonerna och antyda namnen.

Nu finns det två nya läckor. Den första visar prototyper av 6,1-tums LCD-iPhone, medan den andra verkar bekräfta namnen iPhone Xc, iPhone Xs och iPhone Xs Plus.

Se även:

Den läckta bilden dök upp förra veckan och visar vad som påstås vara prototyper av 6,1-tums LCD-iPhone. Trodde att vara den kommande iPhone Xc, det här kan vara det billigaste av de iPhones som tillkännages denna vecka och kommer att finnas i röda, vita och blå varianter. Det finns också ett foto som visar dubbla SIM-kortplatser.

Leaker Ben Geskin delade bilderna på Twitter:

I detta skede är det svårt att säga om dessa prototyper är representativa för de kommande telefonerna, men det dröjer inte länge innan vi får reda på det.

I ett separat läckage tynger ett foto som tagits vid en China Mobile-presentation tron ​​att Apple kommer att avslöja tre telefoner den här veckan – iPhone Xc, iPhone Xs och iPhone Xs Plus – men föreslår också att telefonerna kommer att tillgänglig från 21 september.

Bildkredit: Ben Geskin

0 Shares