Läckt Fortnite APK avslöjar hemligheter för det kommande Android-spelet

0 Shares

Fortnite för Android

Vi vet att spelupplevelsen Fortnite gör sin väg till Android. Vi vet att spelet inte kommer att visas i Google Play. Det har varit rykten under en tid om att Fortnite kommer att vara exklusivt för Samsung-enheter under en kort tid efter den första utgåvan, och en läckt APK för spelet verkar bekräfta detta.

Analys av APK visar att Fortnite inte bara kan vara exklusivt för Samsung Galaxy Note9 utan även Samsung Galaxy Tab S4. Ägare av dessa enheter kan behålla exklusiv tillgång till spelet i 30 dagar.

Se även:

Epics beslut att göra Fortnite tillgängligt från sina egna servrar snarare än via Google Play innebär att spelare måste installera APK manuellt efter att ha sänkt säkerhetsinställningarna för sina telefoner. Detta visade sig vara lite kontroversiellt, och alla exklusivitetsavtal kommer sannolikt också att uppröra människor.

Men, som avslöjats av XDA Developers, har en Fortnite APK (com.epicgames.fortnite) grävts upp. Medan spelet inte körs ordentligt just nu – Epic tillåter förmodligen bara att det spelas på vitlistade enheter och konton före den officiella lanseringen – koden för APK visar att kontroller utförs för att se om en Samsung-enhet håller på att Begagnade. Det finns också referenser till enheter vars kodnamn börjar med “gts4l” – Galaxy Tab 4.

Du kan se den läckta APK-filen i aktion (lite i alla fall), i videon nedan:

Med Galaxy Note9 som officiellt tillkännages på bara några dagar är det troligt att vi också snart kommer att höra mer om Fortnite för Android.

Bildkredit: XDA-utvecklare

0 Shares