Läckt ut! Bilder visar iPhone XS och Apple Watch 4 före lanseringen i september

0 Shares

Läckt iPhone XS

Apple har bekräftat att det är att hålla ett evenemang (med tagglinjen “samla runt”) den 12 september på Steve Jobs Theatre, men den här nyheten har överskuggats ganska av en läcka som visar upp det ännu inte tillkännagivna iPhone XS och Apple Watch 4 som sannolikt kommer att avslöjas där.

Ett läckt foto visar upp två telefoner, som antas vara iPhone XS och iPhone XS Plus (5,8-tums respektive 6,5-tums telefoner). En annan läcka visar Apple Watch Series 4 komplett med en större bildskärm utan ram.

Se även:

Vid evenemanget den 12 september förväntas Apple tillkännage totalt tre nya iPhones – 6,1-tums LCD-telefon 9, iPhone XS och iPhone XS Plus. Båda iPhone XS-handenheterna som visas i den läckta bilden – erhållen av 9to5Mac – är fria från en hemknapp och verkar ha ett guldalternativ tillgängligt. För närvarande är lite annat känt om kommande hårdvaruändringar som kommer att avslöjas på under två veckor.

Läckt Apple Watch 4En bild av Apple Watch läcktes också ut. Man trodde att det senaste tillskottet till Watch-serien skulle ha en 15 procent större skärm än tidigare generationer, och att bedöma utifrån bilden verkar det som om det kan ha uppnåtts genom att anta en nästan ramfri kant-till-kant-skärm.

Bilden visar också vad som verkar vara ett nytt mikrofonhål mellan kronan och sidoknappen. 9to5Mac konstaterar att urtavlan är “kapabel att visa mer information än de nuvarande ansikten som erbjuds” med “totalt åtta komplikationer hela tiden och inom klockans händer”.

Även om det inte är klart var dessa läckta bilder kommer ifrån, anses de vara äkta.

Bildkredit: 9to5Mac

0 Shares