Läckt ut: Här är OnePlus 5T

0 Shares

Som ofta är fallet – oavsett om det är planerat eller inte – läcker information om kommande telefoner ofta ut. Saker och ting är inte annorlunda med OnePlus-telefoner; det är faktiskt ett av de läckaste företagen där ute. Med lanseringen av OnePlus 5T på bara några dagar borde det bli lite överraskande att läckage betyder att vi nu vet nästan allt som finns att veta om smarttelefonen.

Inte exakt en miljon miles bort från OnePlus 5, 5T: s fullständiga specifikationer har läckt ut, komplett med fotografier och en detaljerad granskarhandbok. De viktigaste nyheterna är att telefonen kommer att köra Android 7.1.1 Nougat (nej, inget tecken på Oreo ännu) och har mycket små ramar tack vare att den främre hemknappen försvinner (den är nu på baksidan).

Se även:

Inför lanseringsevenemanget den 16 november publicerade ZDNet Tyskland foton (sedan borttagna) av OnePLus 5T från alla vinklar samt fall som kommer att säljas samtidigt. Granskarhandboken som har publicerats visar att specifikationerna liknar OnePlus 5, med några ändringar här och där.

Den 6-tums AMOLED-skärmen är 1080 × 2160, 18: 9, 401ppi, och det finns 6 GB och 8 GB-modeller att välja mellan. Det finns en Snapdragon 835-processor, 64 GB eller 128 GB lagringsutrymme, 16MP och 20MP bakåtvända kameror (f / 1.7 bländare), ett 3.300 mAh batteri, en bakmonterad fingeravtrycksläsare och ett hörlursuttag. Det övergripande utseendet liknar det hos Oppo R11.

För OnePlus 5-ägare finns det verkligen mycket lite incitament att ens överväga att uppgradera efter så nyligen gjort en investering. Men för ägare av äldre OnePlus-telefoner – eller någon som bara är ute efter en ny telefon – är detta ett snyggt flaggskepp.

En sak som vi ännu inte vet är pris …

0 Shares