Läckt ut: Microsofts Xbox One S All Digital-konsol

0 Shares

Xbox Box One S All Digital

Framtiden för Xbox-konsolen verkar verkligen vara skivlös. Den tyska webbplatsen WinFuture har fått bilder och detaljer om konsolen som kan avslöjas officiellt under de kommande dagarna.

Namnet har redan upptäckts på förpackningen, så vi kan vara ganska säkra på att det är det slutliga namnet. Som monikern antyder undviker Xbox One S All Digital skivor till förmån för spelnedladdningar – själva förpackningen förkunnar “skivfritt spel”. Lådan avslöjar också några detaljer om hårdvaruspecifikationerna för Xbox One S All Digital.

Se även:

Att vara en konsol som är beroende av nedladdningar snarare än skivor för spel, bör det inte bli någon överraskning att Xbox One S All Digital inte har en Blu-ray-enhet. Eftersom spelare har blivit alltmer vana vid kommer titlar att finnas tillgängliga för nedladdning från spelbutiker, och för att komma igång kommer konsolen förinstallerad med Forza Horizon 3, Minecraft och Sea of ​​Thieves.

När det gäller hårdvaran visar förpackningen som delas av WinFuture att det finns en 1 TB hårddisk. Det återstår att se om detta är tillräckligt för hardcore-spelare som vill ladda ner många stora titlar till sina konsoler. Med stöd för 4K Ultra HD-videor kan detta lagringsutrymme också ätas upp av filmer.

Från vad vi vet för tillfället verkar det som om Xbox One S All Digital bara kommer att finnas i vitt, kommer att levereras komplett med en enda kontroller, och den kan avslöjas av Microsoft den 16 april. Konsolen förväntas starta i Europa den 7 maj till 229,99 € (cirka 260 $).

Bildkredit: WinFuture

0 Shares