Läckt ut: P i Android P står för …

0 Shares

Pistaschmandlar

Under en liten stund har man tänkt att P i Android P stod för Popsicle – baserat till stor del på spekulation och det faktum att Google delade några popsicle-relaterade bilder på Instagram. Men det verkar som om det är fel.

En ny läcka – den här gången med tillstånd av Huawei – antyder att Google har gått med ett nötigt tema för den kommande Android 9.0.

Se även:

Namntipsen kommer med tillstånd av den polska webbplatsen bordow, eller snarare en av dess läsare. Han kontaktade Huawei support för att fråga om hans Huawei P9 Lite mini var i linje för en uppdatering av Android 8.0 Oreo, men konversationen vände sig till att införliva Huawei P9 Lite 2017. Medan han pratade om den här handenheten, lät Huawei-arbetaren glida att Android P skulle kallas – som du kanske har gissat från bilden som åtföljer den här historien – Android Pistachio.

Det är inte klart om den anställde bara spekulerade i, eller om han verkligen släppte insiderinformation. Det är dock inte första gången vi hörde namnet Pistachio nämnas. Tidigare på året stod namnet upp från Bloomberg – om än i den något utökade versionen av Pistachio Ice Cream.

Inte länge tills vi får reda på det med säkerhet, men den senaste läckan ger Android-fans något att tänka på under tiden.

Bildkredit: Xiaodou / Shutterstock

0 Shares