Läckt ut: Samsung Galaxy Note9 är en superkraft

0 Shares

Samsung Galaxy Note9 läckt bild

Samsung blir ungefär lika läckande som OnePlus idag, och det har funnits alla möjliga detaljer om den kommande Galaxy Note9 som glider ut de senaste dagarna. Nu visar en officiell bild och läckt video upp telefonen i all sin prakt.

Galaxy Note9 kommer att presenteras den 9 augusti, men en bild (nu borttagen) som dök upp på Samsungs webbplats i Nya Zeeland ger oss en bra titt på vad vi kan förvänta oss. Ännu bättre, en läckt teaservideo ger oss en ännu bättre bild som visar en ny gul S-penna och avslöjar att telefonen är “1 terabyte redo”.

Se även:

Bilden publicerades till synes av misstag av Samsung eftersom den inte stannade länge – men den var online tillräckligt länge för att upptäckas och fångas av serieläckaren Even Blass. På bilden – som kommer från ett förbeställningserbjudande för Nya Zeeland – hänvisar Samsung till Note9 som en “super power”, och handenheten visas med ett hörlursuttag, en bakre fingeravtryckssensor och en gul S-penna .

Blass delade sina resultat på Twitter

I ett separat läckage – eller misstag – lade Samsung Nya Zeeland också en teaservideo för Note9 till YouTube. Den här gången märktes glidningen av Sammobile. Medan den här videon nu har tagits bort från det officiella Samsung YouTube-kontot har den laddats upp av andra:

I videon behandlas vi med en fullständig bild av Galaxy Note9 och några intressanta avslöjanden. Videon lovar batteri hela dagen från telefonen och visar också att en 512 GB-modell kommer att finnas tillgänglig – och med tillägg av ett 512 GB minneskort betyder det att handenheten kan ha upp till 1 TB lagringsutrymme.

Bara en vecka till lanseringsdagen nu …

Bildkredit: hasasimo

0 Shares