Läckt ut: Utgivningsdatum för Windows 10 21H1 kan vara senare än vad du förväntade dig

0 Shares

Windows 10-logotyp på en strand

Nästa stora uppdatering för Windows 10 kommer att bli Windows 10 21H1 – även om det också borde ha ett lite snyggare namn när det släpps. Men medan tidigare xxH1-uppdateringar har nått användare i maj, ser det ut som om det kan vara lite senare än förväntat i år.

Även om Microsoft har sagt lite officiellt om Windows 10 21H1-utgåvan verkar en utvecklare som skriver på Chromium Gerrit ha låtit något glida.

Se även:

Ett inlägg på Chromium Gerrit hänvisade till den kommande utgåvan och sa: “Windows-utgåvan som kommer ut i juni 2021 har ett nytt API som kan inaktivera KTM-exploateringar. Verifierat på ett internt operativsystem som KTM-exploateringen inte längre är tillgänglig”.

Inlägget har sedan ändrats för att ta bort datumet, men inte innan det skrapades för eftertiden av Windows Senaste:

Windows 10 21H1 släppdatum

Detta utdrag av information läcker ut orsakade ett förståeligt utbrott av spänning i Windows-communityn. Det är omöjligt att veta om den släppmånad som föreslås här är korrekt eller inte, och det faktum att publiceringen sedan har redigerats bidrar bara till intrigerna. Det uppdaterade inlägget lyder:

En kommande Windows-version har ett nytt API som kan inaktivera KTM-exploateringar.

Hur testat:

Verifierad på en intern OS-byggnad att KTM-exploateringen inte längre är tillgänglig.

Fel: 1172573

Ändrings-id: I8961c0203fd0889d2abbd8af9f5dedbbf02845d8

Om redigeringen gjordes för att datumet inte var tänkt att offentliggöras ännu, eller för att det var felaktigt, är inte klart. Tiden kommer att visa när maj och juni rullar runt.

Bildkredit: tanuha2001 / Shutterstock

0 Shares