Läckt video visar Apple News, Xcode 10 och mörkt läge i macOS 10.14

0 Shares

macOS 10.14 mörkt läge

En utvecklare upptäckte en video på Apples servrar som inte bara visar Xcode 10 som körs på macOS 10.14, utan avslöjar också ett mörkt läge samt en ikon för Mac News-appen som ligger i Dock. Läckan kommer bara några dagar före årets WWDC.

Steven Troughton-Smith hittade videon i ett API för Mac App Store-backend och läckte sina resultat till en ivrig publik. Kommer direkt från Apples servrar, denna läcka är något av en sällsynthet eftersom det ger en glimt av vad som kommer upp i macOS ganska mycket direkt från hästens mun.

Se även:

Troughton-Smiths upptäckt visar också att App Store har uppgraderats för att stödja videoförhandsgranskningar. I verkligheten är det dock förmodligen Xcode 10 och mörkt läge som kommer att väcka de flesta, men för närvarande är det inte helt klart om det mörka läget kommer att finnas tillgängligt på en systemomfattande basis. Det här är förmodligen några av höjdpunkterna som Apple hoppades kunna debutera i sin WWDC-keynote på måndag, men du kan få en förhandsvisning i den här 30 sekunders videon:

På Twitter delade Troughton-Smith skärmdumpar av hans resultat:

I en annan tweet påpekar han att videon verkligen borde ha varit dold, men Apple verkar ha glidit upp något: “Som vanligt kom spoilrarna inifrån: Apple publicerade en 30-sekunders förhandsgranskningsvideo av Xcode den 10.14 till Xcode MAS butikssida API (som, eftersom videor inte stöds på MAS, ‘borde’ ha varit dolt. Antar att ingen har kontrollerat.). “

0 Shares