Ladda ner Microsoft Edge-förhandsgranskning för Android

0 Shares

Microsoft meddelade nyligen att dess Edge-webbläsare skulle komma till både iOS och Android – och nu gör företaget sitt löfte. En förhandsversion av Microsoft Edge (beskriven av mjukvarugiganten som “ej släppt”) är nu tillgänglig på Google Play.

Baserat på Chromes Blink-motor har Edge för Android en speciell behandling för alla som använder Windows 10 Fall Creators Update – de kan dra nytta av funktionen “Fortsätt på PC”. Detta låter användare börja surfa på webben på sina telefoner och sedan byta till en dator och fortsätta från var de slutade.

Se även:

Som du förväntar dig synkroniseras data som bokmärken mellan din mobil och din stationära dator så att allt bör vara bekant direkt från förskjutningen. För närvarande finns det inget stöd för tillägg, men eftersom det listas som en förhandsgranskning är det helt möjligt att deras inkludering inte kommer att vara för långt ner på linjen.

Microsoft listar följande funktioner när de försöker locka människor från Chrome och Firefox:

Fortsätt på PC: Gå var som helst och fortsätt där du slutade genom att sömlöst flytta innehåll mellan din mobila enhet och dator (kräver Windows 10 Fall Creator’s Update).

Datasynkronisering: Dina favoriter och läslista synkroniseras över dina enheter, så oavsett enhet, din webbläsare är alltid anpassad för dig.

Navvy: Med dina favoriter, läslista, historik och böcker på ett och samma ställe är det enkelt att hitta och hantera ditt innehåll.

Läsvy: Omorganisera innehållet på en webbsida så att det blir lättare att fokusera på det du läser.

QR-kodläsare: Läs enkelt QR-koder med en knapptryckning. Microsoft Edge kommer att ta upp läsningen och informationen direkt på din skärm.

Röstsökning: Du kan nu använda din röst för att söka på nätet. Ställ en fråga eller tala om att använda webben på mer naturliga och välbekanta sätt.

Privat: När du surfar i InPrivate-läge sparas din webbinformation (som din historik, tillfälliga internetfiler och cookies) inte på din dator när du är klar.

Du kan ladda ner Microsoft Edge-förhandsgranskningen från Google Play.

0 Shares