Lägg till 256 GB iPhone-lagring med SanDisk iXpand Flash Drive eller Connect Wireless Stick

0 Shares

iXpand_Flash_Drive_256

Under 2017, om du inte använder molnlagring för din iPhone eller iPad, gör du något fel. Genom att ladda upp foton och andra filer till exempelvis iCloud eller Dropbox och sedan ta bort dem lokalt kan du öka mängden tillgängligt lokalt lagringsutrymme. Med det sagt vill du ibland inte använda molnet enbart.

Om du behöver utöka det tillgängliga lokal lagring på din iPhone eller iPad, det finns många flash-enheter som ansluter antingen trådlöst eller med en blixtkontakt. SanDisk har två sådana populära erbjudanden – iXpand Flash Drive (som ansluts med blixt) och Connect Wireless Stick. Problemet, ser du, är att båda var begränsade till maximalt 128 GB, medan nyare iOS-enheter kom med upp till 256 GB internt. Idag meddelar SanDisk att båda enheterna laddas upp till 256 GB för att matcha det aktuella max som finns på Apples mobila enheter.

“SanDisk iXpand Flash Drive tillåter användare att automatiskt säkerhetskopiera sin kamerarulle, innehåll från sociala nätverkssajter inklusive taggade foton från Facebook och Instagram, och titta på populära videoformat direkt från enheten via iXpand Drive-appen. Enheten innehåller också krypteringsprogramvara att lösenordsskyddar filer, så att människor kan dela sitt innehåll samtidigt som känsliga filer skyddas över enheter, säger SanDisk.

Företaget säger vidare, “Nu med upp till 256 GB kapacitet erbjuder SanDisk Connect Wireless Stick iPhone- och iPad-användare möjligheten att lagra och strömma en enorm mängd innehåll till hands6. Den har SanDisk Connect-appen för iPhone och iPad som möjliggör nästan enkel hantering av innehåll mellan enheter, inklusive iPhone, iPad, iPod, Mac och PC – erbjuds via lösenordsskyddad Wi-Fi-anslutning. SanDisk Connect Wireless Stick kan strömma musik, videor eller HD-filmer till tre enheter i taget tid via SanDisk Connect-appen och är ett populärt val för människor som letar efter ett enkelt sätt att dela och strömma innehåll mellan flera enheter och datorer. “

SanDisk_Wireless_iOS

Både 256 GB SanDisk iXpand Flash Drive och 256 GB Connect Wireless Stick kan fås omedelbart för $ 280. Företaget säger att de kommer att säljas hos populära återförsäljare som Amazon, Best Buy och mer. Tänk på att dessa enheter inte fungerar för iOS-appinstallationer, så det hjälper dig inte i det avseendet.

Vilken enhet du ska köpa är en personlig preferens. Medan Connect Wireless Stick är utan tvekan bekvämt med sin Wi-Fi-anslutning, kräver den laddning och överför inte filer så snabbt som iXpand Flash Drive. IXpand har dock en Type-A-kontakt, vilket innebär att den också kan fungera som en traditionell flash-enhet. Med det sagt är Connect Wireless Stick kompatibel med Apple TV – iXpand är det inte.

Vilket ska du köpa? Berätta för mig i kommentarerna.

0 Shares