Lägg till den klassiska Windows XP Start-menyn till Windows 10

0 Shares

Startmenyn i Windows 10 ger dig enkel åtkomst till alla dina program och viktiga inställningar, och – för närvarande åtminstone – valfria Live Tiles. Sökrutan gör det enkelt att hitta det du letar efter också … när det fungerar.

Men om du längtar efter de dagar då Start-menyerna var enklare, kan du överväga att lägga till en Windows XP-stilmeny i Windows 10.

SE ÄVEN: Den här Windows 98-versionen av Windows 10 ser fantastisk ut

Spencer är ett enkelt verktyg som lägger till en knapp i aktivitetsfältet som, när du klickar på, visar alla dina Start-menyalternativ, samt dialogrutan Kontrollpanelen, Administratörens kommandorad och Kör.

Det ersätter praktiskt taget inte den befintliga Windows 10-startknappen eller -menyn – så du kan fortfarande använda den här om du skulle vilja.

Det är en liten 971KB-nedladdning, och för att använda den behöver du bara extrahera installationsfilen, högerklicka på den och välj Fäst till aktivitetsfältet. Du kan dra knappen dit du vill att den ska gå i aktivitetsfältet och sedan klicka på den för att öppna menyn. Du kan ställa in en snabbtangent i ikonegenskaperna om du vill.

Ladda ner Spencer här.

0 Shares