Lämna din iPhone hemma: Apple Watch Series 3 har inbyggd mobil

0 Shares

watch_series_3_incoming_two wrap

Apple Watch – den främsta klockan i världen – har nu en LTE-variant, som kan urskiljas med en röd krona. Apple Watch Series 3 kan användas för att ringa och ta emot samtal med samma nummer som din iPhone, men du behöver inte längre ha din iPhone med dig.

Apple har en ny dual core-processor med upp till 70 procent bättre prestanda. Det finns också ett nytt W2-chip med 85 procent snabbare Wi-Fi och bättre batterieffektivitet, och det hävdas att Apple Watch Series 3 har batteriets livslängd hela dagen. Apple tillkännagav också en ny grå keramisk modell, en serie nya remmar, och avslöjade hur företaget har lyckats klämma så mycket in i den nya modellen utan att öka storleken.

Väskan för serie 3 har samma storlek som serie 2 – bortsett från bakkristallen som ger ytterligare 0,25 mm. Displayen är antennen och ytterligare utrymme sparas tack vare ett integrerat elektroniskt SIM-kort.

Men det är mobiltelefonens ankomst som är den stora nyheten här. Förutom att de används för telefonsamtal kan appar från tredje part också använda anslutningen. Den kan också användas för att strömma spår från Apple Music. För den som känt sig dum och stirrar på handleden när han använder Siri, kan den digitala assistenten nu prata.

Apple Watch Series 3 innehåller watchOS 4 – och den här uppdateringen kommer att finnas tillgänglig för alla Watch-ägare den 19 september. Nya funktioner här inkluderar smart aktivitetscoaching, en omdesignad träningsapp och nya simfunktioner. Apple har gjort mycket forskning om hjärtfrekvensen, och resultaten av detta syns i watchOS 4. Det finns en förbättrad hjärtrytapp som nu visar din hjärtfrekvens på urtavlan. Det finns också nya mätningar som vilopuls och återhämtningstid. Appen kommer att se upp för onormal hjärtrytm, och det finns varningar när en förhöjd hjärtfrekvens upptäcks.

watch_series_3_music_airpods

Det nya startpriset för serie 1 Apple Watch är $ 249, och det finns två Apple Watch Series 3-modeller att välja mellan. Icke-LTE-versionen börjar på $ 329, medan LTE-versionen börjar på $ 399.

Du kommer att kunna beställa din serie 3 Apple Watch den 15 september, med allmän tillgänglighet från och med 22 september.

0 Shares