LandingZone tillkännager dockningsstation för Apple MacBook Pro med Touch Bar

0 Shares

LZ_MBPTouch_TwoMonitors_WhiteBG

Tack vare MacBook Pro har populariteten för Thunderbolt 3 och USB-C-bryggor och donglar exploderat. Om du till exempel använder USB Type-A, fungerar de helt enkelt inte med Apples senaste bärbara dator utan att använda en adapter. Heck, maskinen har inte ens en standardvideoutgång, så en HDMI-, VGA- eller DisplayPort-dongel måste användas.

Om du använder din MacBook Pro som ett provisoriskt skrivbord med en bildskärm, tangentbord och mus skulle det vara ett klokt sätt att investera i en dockningsstation eller dockningsstation. Idag fångade en ny sådan produkt från ett företag som heter “LandingZone” min uppmärksamhet. Även om jag inte känner till företaget är dockningsstationen ganska spännande. Det är en av de mest kompletta MacBook Pro-dockningslösningarna jag har sett, med många användbara anslutningsalternativ och förmågan att ladda den bärbara datorn, förstås. Den är utformad som en traditionell dockningsstation, där Apples bärbara dator faktiskt låses in i produkten i motsats till att vara mer ett nav.

“Tillgänglig för 13-tums och 15-tums MacBook Pro med Touch Bar, LandingZone Docking Station’s kompakta storlek ger funktionaliteten hos en full stationär dator med möjlighet att stanna vid ett skrivbord eller tas med när du är på resan De ytterligare portarna, som USB 3.1 Type-C, USB 3.1 Type-A, HDMI, Mini DisplayPort och Ethernet, underlättar anslutningen av ett stort antal enheter till MacBook Pro, säger LandingZone.

Företaget säger också, “Dockningsstationen eliminerar behovet av många donglar, eftersom MacBook Pro med Touch Bar endast erbjuder USB-C-portar. Dessutom gör Kensington Security Slot inbyggd i dockan både dockningsstationen och MacBook Pro som ska fästas vid ett skrivbord eller bord. “

Detta bildspel kräver JavaScript.

LandingZone Docking Station för MacBook Pro med Touch Bar är packad till gallen med portar. Företaget delar hela listan nedan.

3 USB 3.1 Type-C-portar (endast data) 2 USB 3.1 Type-A-portar (endast data) 1 USB 3.1 Type-A-port (data och 1.5A höghastighetsladdning) USB Type-C genomgångsport HDMI-port (3840 x 2160 @ 30Hz) Mini DisplayPort- eller HDMI-port (3840 x 2160 @ 60Hz) – Välj en Gigabit Ethernet-port SD-kortplats Micro SD-kortplats Tvåvägs ljudport Inbyggd Kensington-säkerhetsplats kompatibel med alla Kensington-bärbara lås (säljs separat ) för att säkra MacBook 3-färgs LED-indikatorlampa 96W LandingZone-nätadapter för att ladda MacBook Pro med Touch Bar och driva dockningsstationen

Konstigt nog verkar det ha gränssnitt med USB-C och inte Thunderbolt 3 – det är verkligen inte klart, så vi kommer att försöka få bekräftelse. I själva verket ansluts den med tre av maskinens USB-C-portar – detta borde inte behövas med Thunderbolt. Det är också anledningen till att dockan inte fungerar med icke-Touch Bar-modellen, eftersom den bara har två sådana portar på ena sidan.

För $ 300 föredrar jag Thunderbolt 3 med en enda portanslutning; det finns befintliga dockor som använder det gränssnittet för liknande priser. Men OK, om du gillar den här designen och portarna uppfyller dina behov, antar jag att det inte spelar någon roll om den ansluts som en enda Thunderbolt 3-docka eller tre USB-C-enheter packade i en.

Om du vill köpa den här dockningsstationen kan du beställa den här. Med det sagt kan jag inte garantera företagets legitimitet eller produktens kvalitet. Det betyder inte att det nödvändigtvis finns någon anledning att vara tvivelaktig – fortsätt bara försiktigt, mina vänner.

0 Shares