Lär dig hur du laddar ner YouTube-filmer till MP4 för Free

0 Shares

Att titta på dina favoritfilmer på helgerna kan vara riktigt avkopplande, särskilt när du hittar många fantastiska klassiska gratisfilmer på YouTube. För att ha lycklig filmtid måste du säkerställa en pålitlig internetåtkomst. Därför kan det vara mycket bekvämt att ha en film nedladdad på din dator när du tittar offline. Det är förvånansvärt enkelt att ladda ner YouTube-filmer, och du kan göra det gratis. Bortsett från en betald tjänst, YouTube Premium, kan även gratis verktyg från tredje part göra jobbet.

Till exempel kan en professionell YouTube-nedladdare – VidPaw Online Video Downloader räkna ut det. Läs vidare för att ta reda på hur.

VidPaws huvudfunktioner

Låt oss ta en snabb titt på vad som gör VidPaw som sticker ut. Jag tror att VidPaws huvudfunktioner verkligen kan tillgodose dina behov.

Stöder nedladdning av onlinevideor från över 1000 videovärdsidor 100% gratis för nedladdning av obegränsade videor och ingen registrering krävs Snabb nedladdning av onlinevideo eller ljud till flera utdataformat och kvalitet Lätt nedladdning av videor till MP4 i 1080p och 720p eller till MP3 i upp till 320 kbps Fungerar på olika prylar och plattformar inklusive Windows, Android, iPhone / iPad …

Hur man laddar ner YouTube-filmer till MP4

Här är en enkel men komplett guide om hur du laddar ner YouTube-filmer till MP4 med hjälp av VidPaw-appen på olika enheter.

Ladda ner YouTube-filmer med en webbläsare

iPhone-användare kan ladda ner YouTube-filmer via ”Dokument” från App Store och VidPaw – GRATIS onlinevideonedladdare för YouTube. Låt oss kolla upp det.

STEG 1. Gå till Apple Store, sök och installera ”Dokument”. Filhanteringsappen gör att du sparar YouTube-filmer mycket enkelt.

STEG 2. Navigera till YouTube för att hitta filmen du vill ladda ner och kopiera länken via delningsalternativet.

STEG 3. Starta “Dokument” och tryck på Safari-ikonen som ser ut som en kompass. Då startar den en webbläsare, och du bör gå in vidpaw.com och klicka på sökikonen.

STEG 4. Klistra in webbadressen till YouTube-filmen i nedladdningsrutan. Och nedladdningssidan kommer att presenteras för dig inom några sekunder.

STEG 5. Välj MP4-format och din optimala videoupplösning och tryck på “ladda ner”.

STEG 6. Tryck sedan på “gjort” på den nya fliken och vänta på att YouTube-filmen kommer. Du kan se YouTube-filmen i avsnittet “Nedladdningar” i “Dokument”.

Ladda ner YouTube-filmer med VidPaw-appen för Android

Vi rekommenderar här Android-användare att prova VidPaw-appen för att få stabil nedladdningsprestanda. VidPaw-appen är en praktisk onlinevideonedladdare och en YouTube-spelare.

STEG 1. Innan du installerar VidPaw-appen, se till att du aktiverar okända källor på dina Android-enheter. Följ dessa steg: Navigera till Inställning> Säkerhet. Och kolla alternativet “Okända källor”.

STEG 2. Starta VidPaw-appen och mata in nyckelord i sökfältet för att söka efter filmen du vill ladda ner.

STEG 3. Tryck för att öppna önskad YouTube-film från sökresultatsidan. Och klicka på nedladdningsknappen precis under videon.

STEG 4. Välj MP4-format och önskad utskriftskvalitet på nedladdningsfliken och tryck på “ladda ner”.

STEG 5. Nu laddar du ner YouTube-filmen, tryck på nedladdningsknappen på huvudsidan för att hitta och titta på filmen offline.

Ladda ner YouTube-filmer via VidPaws YouTube-filmkanal

På VidPaws webbplats har den en filmavdelning som presenterar flera gratis YouTube-filmer som användare kan ladda ner gratis.

STEG 1. Åtkomst till VidPaws officiella webbplats och bläddra ner för att hitta avsnittet Film. Du kan också klicka på “Mer” om du inte hittar någon du är intresserad av.

STEG 2. Klicka direkt på nedladdningsknappen nedan och VidPaw hoppar automatiskt till nedladdningssidan.

STEG 3. Välj format och kvalitet för YouTube-filmen och tryck på “Ladda ner”.

STEG 4. Du kan vänta tills filmen laddas ner.

Slutsats

Vi har avslutat introduktionen av lösningar för att ladda ner YouTube-filmer på olika enheter med användbar VidPaw. Nu är det din tur att försöka ladda ner YouTube-filmer med VidPaw. Trots nedladdning av YouTube-filmer eller andra videor eller ljud från videodelningssidor stöder VidPaw dig att ladda ner undertexter för YouTube-videor du tittar på.

Om du tycker att VidPaw är till hjälp, glöm inte att dela VidPaw och den här artikeln till dina vänner. Titta på filmer på semester!

0 Shares