LastPass Free vs Premium: Bästa valet 2021?

0 Shares

Med flera plattformar som kräver olika lösenord skulle det vara svårt för en person att komma ihåg alla sina lösenord. För att göra lösenordet att memorera till en lätt uppgift lanserades Lastpass för några år tillbaka. Det mångsidiga verktyget låter dig spara flera lösenord och komma med både gratis- och premiumplaner 2021.Lastpass Free mot Premium

Båda har sina egna fördelar och nackdelar, men vilken kan vara det rätta valet för dig? Jag vet att det kan verka lite svårt att göra ett val bland Lastpass gratis vs premium 2021, men vi har gjort det ganska lättare för dig. Här. vi har jämfört dem båda så att du kan ta reda på vad som är bättre för dig.

LastPass Free Vs Premium 2021

Här har vi listat ner funktionerna i både Lastpass gratis och Premium-planen. Medan säkerheten och gränssnittet är desamma i båda planerna, är det enda som gör skillnad några ytterligare funktioner som du får i Lastpass premiumplanen.

Vad LastPass har att erbjuda i sina Free Planera 2021?

LastPass Premium har en massa olika funktioner att erbjuda. Låt oss ta en titt på några av de bästa och vanligaste här.

1. Enskild användare

Att vara en gratis användare av Lastpass kan du inte dela din kontoåtkomst med någon. Det tillåter dig inte heller att dela filer med mer än en person åt gången.

2. Tillgänglig på alla enheter

LastPass-gratisplanen låter dig komma åt deras tjänster på nästan alla enheter inklusive Windows, Linux, Android och iOS. Med den här funktionen visas också objekt som du har lagrat på en enhet på andra. Allt du behöver ha är bara dina inloggningsuppgifter.

3. Spara och fyll i lösenordet

En av de vanligaste funktionerna som du hittar i nästan alla lösenordshanterare där ute. Med den här funktionen behöver du inte ange ett lösenord, utan verktyget själv fyller lösenord på olika plattformar för din bekvämlighet.

4. Säkra anteckningar

Med den här funktionen kan du göra digitala säkerhetskopior och spara viktiga dokument som kreditkort och passinformation.

5. LastPass Authenticator

LastPass Authenticator låter dig lägga till en extra säkerhetsnivå för dina Lastpass-konton. Med den här funktionen aktiverad kommer den alltid att be dig om en enstaka verifiering innan du kan få åtkomst till ditt konto.

6. Lösenordsgenerator

Med den här funktionen kan du skapa anpassade lösenord för varje plattform där du ser fram emot att skapa ett konto.

Kontrollera även: – Spotify Free vs Premium vs Student vs Family Plan

Vad har LastPass att erbjuda i sin Premium-plan 2021?

Hittills har vi diskuterat de funktioner du får i Lastpass gratis plan, men vad är speciellt eller det mest fantastiska med LastPass premiumplanen? Vad skiljer det från Lastpass-gratisplanen? Låt oss ta en titt på några av anledningarna här.

1. Nödåtkomst

Med den här funktionen kan du ge åtkomst till flera personer samtidigt så att de kan göra den viktiga informationen lagrad om något olyckligt händer.

2. En till flera delar

Med LastPass Premium kan du dela en enda fil med mer än en person åt gången. Med funktionen kan du också ge dem åtkomst till ditt lagringsvalv.

3. 1 GB Free Lagring

LastPass Premium har också ett lagringsvalv att erbjuda. Du kan använda valvet för att lagra olika typer av filer och dokument.

4. Säkerhetsfunktioner på flera nivåer

Med robust teknik och imponerande säkerhetsfunktioner har de tagit kontosäkerheten till en ny nivå. Deras säkerhetsfunktioner låter dig även ställa in ett fingeravtryckslås för ditt konto.

5. Ytterligare insticksprogram och åtkomst till tredje part

LastPass Premium-användare har tillgång till några ytterligare plugins och tjänster från tredje part för att få ut det mesta. De har ett separat avsnitt utformat speciellt för att ge dig tillgång till dessa ytterligare verktyg.

Vilken kan vara rätt alternativ för dig 2021?

LastPass Free är ett perfekt alternativ om du känner dig bekväm med de kostnadsfria funktionerna de tillhandahåller i sin kostnadsfria plan. Om du letar efter mycket mer och vill få ut mesta möjliga av LastPass-tjänsterna, bör du definitivt gå till deras Premium-plan.

Om du är osäker på om du ska få deras premiumplan eller inte, kan du få tillgång till deras 30-dagars gratis testperiod. Så vad väntar du på? Gå, prova deras tjänster och del gärna din upplevelse med oss ​​i kommentarsektionen nedan.

0 Shares