Leica Camera lanseras exklusivt på Amazon.in

0 Shares

Som en kompakt pek-och-skjut digital kamera med en 12,8 Micro Four Thirds MOS-sensor som är ganska stark för större skärpedjup, har Leica D-Lux Digital Type 109 ett anmärkningsvärt robust paket med funktioner för att erbjuda fotografer om marschen de vill ha kvalitet i en mycket kompakt enhet.

Den här lilla kameran har mycket att erbjuda på ett generaliserat sätt när det gäller högkvalitativa foton, imponerande ljussamlingsförmåga och mycket bra objektisolering inom ramen med minimala ljudnivåer längs de mörkare kanterna på en bild. Utöver alla dessa fotografiska funktioner där Leica integreras i 109-formen kommer du att hitta det coola och fantastiska, plus möjligheten att spela in 4K Ultra HD-video vid 30p eller 24p, förutom i form av enkel att använda och lätt att använda redigera MP4-videofiler.

Med andra ord är Leica D-Lux Digital Type 109 en mycket robust del av all kastteknik som erbjuder mycket mer än den mycket kompakta kroppen skulle behöva vänta på. Av denna anledning är den gjord av en bit för konsumenten och mycket intressant teknik som är mycket bra att starta.

Leica D-Lux Digital Type 109 har mycket att erbjuda både för videoinspelningsentusiaster i olika upplösningar och särskilt för fotografer, även om den behöver en mycket kompakt men kraftfull kamera för enkel användning. Detta är faktiskt dess mest uppenbarligen positiva drag precis som en 4K UHD-digitalkamera. Den lilla typ 109 kan bäras i en ganska stor ficka och till och med dess standard 24-75mm f / 1,7 till 2,8 Leica-objektiv är väldigt diskret, samtidigt som det fortfarande innehåller många funktioner. Å andra sidan är D-Lux Type 109 mycket robust, med en solid kropp som är motståndskraftig mot stötar, fukt och damm samtidigt som den är mycket lätt att hantera om inte dina händer är särskilt stora.

Leica Camera börjar med tre kameramodeller på Amazon.in – D-lux, V-lux och Sofort allt från 25 000 INR till 90 000 INR. Kunder kan också hitta högkvalitativa Leica-kikare och kameratillbehör på Amazon.in.

0 Shares