LG G2 praktisk översyn

0 Shares

LG har laddat G2 med många inbyggda appar, tweaks till Android 4.2.2 och funktioner – så mycket att 16 GB-modellen vi spelade med hade bara 10 GB tillgängligt. Vi gillar den tweaked pull-down meddelandemenyn, men det gör att få tillgång till alla inställningar lite av en syssla. Att kunna knacka på länkar i meddelanden för att snabbt se informationen på kartor, kalender eller andra appar är en smart touch. KnockOn fungerar också bra – dubbeltryck på skärmen för att väcka telefonen och dubbelklicka på statusfältet för att sova.

Vi fick lite Deja vu som vi har sett funktioner som gästlägen, plocka upp för att svara på samtal och Plug ‘n’ Play (som tar upp mediaprogram när du sticker dina hörlurar i uttaget på botten) på rivaliserande telefoner. Hosta Galaxy S4 hosta.

Och ett tillägg som verkar mindre användbart är glidande appar: svep G2-skärmen med tre fingrar för att få fram ett alternativt urval av nyligen använda appar. Det fungerar tillräckligt snabbt, men så gör standardskärmen för multitasking också.

G2: s nya användargränssnitt introducerar några stammare i skärmövergångar, men inget vi inte skulle förvänta oss att snabbt strykas ut. Ett större problem är att det, som med Samsungs TouchWiz, är alltför lätt att hitta dig själv i en app eller meny utan att veta hur du kom dit. Det är något som sällan händer i iOS eller lager Android.

Annars var prestandan i vårt test LG G2 felfri – som du förväntar dig med en 2,26 GHz Snapdragon 800-processor och 2 GB RAM under huven. Vi redigerade HD-video, fladdrade mellan appar och försökte generellt arbeta G2 i svett, men det förblev elegant. Vi kunde inte testa några spel eller ladda ner någonting via Wi-Fi eller LTE-A, och som du förväntar dig har vi ännu inte fått någon information om batteriets livslängd som dess monster 3000 mAh-cell kan leverera antingen . Allt i sinom tid.

0 Shares