LG G3 Beat läcker, ser ut som G3 Mini i förklädnad

0 Shares

En LG-telefon med tydliga tecken på G3-DNA har läckt ut i Kina, och alla tecken pekar mot att det är den kommande LG G3 Mini. Förutom att det heter Beat.

Att nämna åt sidan (vi förväntar oss att den brittiska monikern ändras till Mini), vi tittar på en 5-tums 720p-skärm, en Snapdragon 400 fyrkärnig processor, 2 GB RAM, en 8MP-kamera och ett mindre 2,540 mAh-batteri.

Dess 5-tums skärm är inte så miniatyr som namnet antyder, vilket gör den knappt större än G2: s 5.2-tums skärm, och den är betydligt större än Sony Xperia Z1 Compacts 4.3-tums-erbjudande.

Dess 720p-upplösning är också långt borta från G3s 2K-skärm, och det nämns inte heller någon laser autofokussensor för kameran.

Traditionellt har “mini” -versioner av flaggskeppsanordningar alltid gjort uppoffringar i specifikationsavdelningen för att minska kostnaderna, och förutsatt att G3 Beat-läckan visar sig vara korrekt, förblir Sonys Z1 Compact som den enda kompromisslösa lilla telefonen.

Motorola Moto G erbjuder liknande specifikationer, som delar G3 Minis processor-RAM och skärmupplösning, även om dess 4,5-tumsskärm, 5MP-kamera och mindre batteri antagligen kommer att innebära att G3 Mini fortfarande kommer att bli dyrare.

Det finns inget ord om huruvida G3 Beat kommer att förbli exklusivt för Kina, men vi förväntar oss att få konformation inom en snar framtid, så håll ögonen öppna.

LÄS MER: Sony Xperia Z1 Compact recension

0 Shares