LG G3 kan lära sig dina vanor och anpassa sitt beteende därefter

0 Shares

LG G3 kan bli din bästa vän, förutsatt att de senaste rykten från Phone Arena visar sig vara sanna.

På tal med en källa på LG rapporterar webbplatsen att G3 kommer att lanseras med “avancerad personalisering” -funktioner som anpassar hur telefonen fungerar efter hur du använder den.

G3 kan till exempel flytta runt sin startskärm efter att ha analyserat dina dagliga vanor.

Att visa en larmapp på natten skulle vara ett exempel, medan en nyhetsflöde med en väderprognos på morgonen kan vara ett användbart sätt att börja dagen.

Allt detta är teoretiskt möjligt. Yahoos Aviate launcher-app serverar redan olika appar beroende på tid på dagen och vilka appar du använder mest, så vi kan se något liknande i G3. Men vi hoppas på lite mer.

Vi letar alltid upp live-busshållplatser när vi går in på stationen för att se om det är värt att vänta på nästa tåg eller hoppa på bussen till jobbet. Om G3 kunde automatisera den processen när den upptäckte sin plats vid stationen, skulle det vara mest imponerande.

Även om det kanske låter för bra för att vara sant finns det redan en Android-app som heter Tasker som låter dig skapa anpassade automatiserade processer. Du kan ställa in det för att stänga av aviseringar och GPS när det automatiskt ansluts till ditt verk Wi-Fi-nätverk till exempel – och det är toppen av ett mycket stort isberg.

Källan nämnde också platsbaserade påminnelser och rekommendationer, inklusive kalender- och trafikvarningar, som alla låter som en tjänst som redan erbjuds med Google Now.

Huruvida LG kommer att använda en modifierad version av Google Now återstår att se, men den övergripande bilden som byggs upp är en smartphone som kan ge de mest användbara tweaks för att lagra Android hittills.

Kasta in ännu en bekräftelse på en 5,5 tum Quad HD (2560 x 1440) -skärm, och vi är verkligen mycket glada.

LÄS MER: LG G3: pris, specifikationer, släppdatum – allt vi tror att vi vet

[Phone Arena]

0 Shares