LG G3 läcker i guld, laser autofokus sensor ser troligt ut

0 Shares

LG G3 har läckt ut igen, den här gången i en ganska … intressant guldfärg.

Även om det inte är för vår smak är guld tydligen en ganska populär färg på asiatiska marknader, och tidigare läckor av G3 har visat mer konservativa svartvita modeller, så vi är inte så krångliga.

Dessa senaste skott läcktes ut med tillstånd av GSM Arenas inre källa, och du kan bara ta reda på vad som verkar vara en borstad metallfinish på baksidan.

Men det är framsidan av G3 som har fått oss riktigt glada. Dess ramar (eller snarare, fullständig brist på dem) ser helt fantastiska ut, och även om det är omöjligt att säga utan att skärmen är på ser G3 ut som det land med det största skärm-till-kropp-förhållandet för någon enhet hittills.

Insidan källan delade också lite information om G3s kamera. Du kommer tydligen att kunna ta selfies med röstkommandon eller helt enkelt genom att klappa i händerna eller vrida fingret. Förvirrad? Vi också.

Källan hävdar också att den mystiska svarta sensorn till vänster om den bakre kameran faktiskt är en laser, utformad för att förbättra autofokus i svagt ljus.

Tillsammans med den ryktade OIS + bildstabiliseringen ser G3 ut som att det kan vara smarttelefonkameran att slå när den presenteras senare denna månad.

Källan nämner också att G3 kommer att ha en Snapdragon 801-processor och 3 GB RAM, även om tidigare rapporter har pekat på en Snapdragon 805-processor.

Det är det senaste från LG ryktesbruk, men håll dig uppdaterad för mer info när det oundvikligen sipprar in.

LÄS MER: LG G3: pris, specifikationer, släppdatum – allt vi känner till

[GSM Arena]

0 Shares