LG K30 är den senaste Amazon Prime Exclusive Phone

0 Shares

Amazons Prime Exclusive Phone-program är en av de bästa erbjudandena. Om du inte är bekant så säljs Android-enheter av hög kvalitet till rabatterade priser till Amazon Prime-medlemmar. Företaget brukade subventionera priset genom att visa annonser på telefonens låsskärm, men det har sedan dess övergivit det. Istället är telefonen annonsfri, men levereras med vissa Amazon-appar förinstallerade.

Idag lanserar Amazon den senaste Prime Exclusive Phone. LG K30, som det heter, är din senaste Android-enhet, med ho-hum-specifikationer och en generisk design. Vad som gör det verkligen lockande är dock priset – bara 139,99 dollar. Detta är en enorm $ 40 rabatt på det normala priset på $ 179,99. Wow!

Amazon delar de viktiga specifikationerna nedan.

5,3-tums skärm 1280×720 upplösning 3000 mAh batteri Qualcomm Snapdragon 425 fyrkärnig processor 2 GB RAM 16 GB intern lagring, med möjlighet att lägga till upp till 2 TB lagring med microSD 8 MP bakåtvänd kamera 5 MP framåtvänd kamera Android Nougat (7.1)

LÄS OCH: Amazon tar bort låsskärmsannonser från Prime Exclusive Phones

Som du kan se, jämförs inte LG K30 med premiumtelefoner som kostar nästan $ 1000, men låt oss vara ärliga – inte alla behöver toppen av linjen. Uppriktigt sagt är 720p-upplösningen på en 5,3-tums skärm helt acceptabel. Det är sant att 16 GB lagringsutrymme ombord är lågt, men utbyggbart lagringsutrymme gör det möjligt att lagra massor av media på microSD-kort. Jag älskar att budgettelefonen också har en fingeravtrycksläsare för säkerhet.

LG K30 kan endast köpas direkt av Prime-medlemmar. Enheten är upplåst och fungerar garanterat på AT&T, T-Mobile och – tro det eller ej – Verizon.

0 Shares