LG lanserar sina Super UHD OLED-TV-apparater med Nano Cell-teknik

0 Shares

LG har i Sydkorea presenterat sin nya serie OLED-TV med Super UHD-upplösning. Det koreanska företaget har släppt totalt tio OLED-TV-apparater, förutom nio andra Super UHD-TV-apparater. Och alla kommer med ThinQ-tekniken, artificiell intelligens, på tillverkarens Alpha-processorer. Företaget, med dessa enheter som nyligen släppts, beräknas nå 2,5 miljoner sålda enheter jämfört med 1,6 miljoner under det senaste året.

Alla tv-apparater som presenteras av LG har en diagonal på 49 till 77 tum skärm, vilket återigen visar det bästa av tillverkarna av paneler som blir allt större. Av de som presenteras idag har OLED-TV-serierna W8, G8, E8 och C8 den intelligenta Alpha 9-processorn, utformad för bättre återgivning av bilder och en mer exakt återgivning av färger, samt bättre synlighet från alla vinklar och perfekta nivåer av svart . Och alla dessa har också Dolby Atmos-ljud.

LG satsar på Nano Cell-teknik för sina nya OLED-TV Super UHD-TV-apparater

Och inom raderna Super UHD har LG satsat på Alpha 7 som processor. Dessa två rader har Nano Cell-färgteknologin lagt till FALD-bakgrundsbelysningssystemet för att förbättra bildkvaliteten och representationen av svarta, samt för att optimera skuggor, färger och bildåtergivning. Återigen åtföljs denna linje också av Dolby Atmos-ljudet, och bredvid de senaste artificiella intelligensalternativen för det koreanska företaget: från röstigenkänning till optimering av kanallokalisering, allt baserat på smart inlärning baserat på smak och intressen hos användaren.

Kort sagt satsar LG fortfarande på bästa bildkvalitet med den senaste tekniken och särskilt artificiell intelligens inuti TV: n. Att det kan fungera som en ‘kontrollcenter’ för intelligenta enheter i hemmet, och att den har intelligent inlärningsteknik för att erbjuda användaren exakt det som är intressant för honom hela tiden.

0 Shares