LG Q7 lanserades i Indien med FullVision Display, 3 GB RAM

0 Shares

LG Q7 har lanserats i Indien till ett pris av 15 990 INR, efterträdare till förra årets Q6. Handenheten kommer att erbjudas i Aurora Black och Marockanskblå färgvarianter och säljs över butiker i Indien från och med den 1 september.

LG Q7 har en 5,5-tums FullVision-skärm med ett bildförhållande på 18: 9. Under huven drivs enheten av MediaTek MT6750S-processor med 3 GB RAM och 32 GB inbyggt lagringsutrymme. Enheten erbjuder också utbyggbar lagring på upp till 512 GB via en dedikerad microSD-kortplats. Juice upp handenheten är ett 3000 mAh batteri med stöd för Qualcomm Quick charge 3.0.

När det gäller operativsystemet levereras enheten med Android 8.1 Oreo out-of-the-box.

På fotograferingsavdelningen har LG Q7 en 13MP primär kamera med f / 2.2 bländare och PDAF. För selfies kommer handenheten med en 8MP framåtvänd skjutspelare med f / 1.9 bländare.

Anslutningsfunktionerna på handenheten inkluderar Wi-Fi, Bluetooth 4.2 LE, GPS / A-GPS, GLONASS, FM-radio, USB Type C, samt USB OTG-stöd. Sensorer ombord inkluderar accelerometer, gyro, närhet, kompass, samt en fingeravtryckssensor. För att inte nämna, stöder LG Q7 också DTS: X Surround-ljud högupplöst ljud. Enheten får också IP68-damm / vattentät betyg.

0 Shares