LG V40 ThinQ läckt press render avslöjar tre bakre kameror

0 Shares

Den kommande LG V40 ThinQ-smarttelefonen förväntas lanseras någon gång i november. Emellertid gör handenheterna nu rundor på webben och avslöjar V40 ThinQ i sin fulla ära.

Den senaste läckta pressåtergivningen visar smarttelefonens framsida och baksida. Som vi kan se domineras fronten av en lätt böjd skärmfri skärm. Handenheten förväntas få en P-OLED-skärm. Och strax ovanför skärmen kan du se två kameror och den främre högtalaren, medan strömbrytaren är till höger och volymvipporna till vänster. Läckaget tipsar närvaro av USB-typ C-port och ett 3,5 mm-uttag längst ner.

Vänd bakåt så ser vi den horisontellt staplade bakre kameramodulen – som rymmer tre kameror och en LED-blixt. Fingeravtryckssensorn kan också ses precis under den primära kameramodulen. Dessutom har baksidan också LG-logotypen samt handenhetens modellnamn.

På andra håll förväntas LG V40 ThinQ drivas av Snapdragon 845-chipset och köra Android 9 Pie direkt utanför portarna.

Med den senaste läckan verkar det som om trippelkamerainställningen kommer att vara en av de viktigaste egenskaperna för LG V40 ThinQ. Företaget försöker tydligen skilja på sitt kommande flaggskeppsutbud genom att lägga till en extra lins till mixen. LG: s tidigare flaggskeppslanseringar i år presterade inte bra med tanke på deras svaga försäljning. Därför måste LG prova något annat med V40 ThinQ för att stärka sin försäljning och konkurrera med andra avancerade telefoner på marknaden.

När det gäller utgåvan föreslår tid och datum som nämns i den senaste pressåtergivningen att LG V40 ThinQ kan bli officiell den 16 november 2018. Med detta sagt kan man inte stå vid det påståendet eftersom lanseringsdatum tenderar att förändras, alltså vi kan inte vara säkra på om handenheten verkligen kommer att avslöjas på ovannämnda datum. Mer information om handenheten kommer sannolikt att dyka upp inom en snar framtid när vi närmar oss telefonens officiella lansering. Vi uppdaterar dig så snart vi hör något nytt. Tills dess, fortsätt kolla igen för mer.

0 Shares