LG Velvet ser smidig ut som silke i ny video

0 Shares

LG-smartphones är ofta bra – inte alltid, men vanligtvis. Företagets Android-enheter är vanligtvis fyllda av coola funktioner och respektabla specifikationer. I synnerhet LG: s V-serie smartphones har varit mycket revolutionerande. V60 ThinQ 5G, som vi granskade nyligen, är en av de bästa Android-telefonerna på flera år – så länge du också köper den användbara andra skärmen. Trots alla anmärkningsvärda specifikationer och funktioner finns det en små problem med LG-telefoner de senaste åren – de ser lite daterade ut. Och ja, designen av en smartphone gör materia. Titta, telefoner är inte bara handdatorer nuförtiden, utan dessutom är de modetillbehör och statussymbol.

För att LG: s framgång på Android-marknaden skulle kunna fortsätta var det nödvändigt att ompröva designstilen. Tja, företaget har gjort just det, eftersom det nu ser ut att wow världen med den helt nya LG Velvet Android-smarttelefonen som använder ett nytt varumärkesschema. I stället för att använda bokstäver och siffror för att namnge sina enheter använder den istället ord – “Sammet” istället för “V60”. Detta påminner om bilindustrin, där Ford och Chevy använder djärva namn som “Mustang” och “Blazer” medan Infinity och Volvo använder kalla namn som “Q50” och “XC40.” Företaget talade först om den kommande enheten tidigare denna månad, men nu har den också släppt en officiell YouTube-video.

“Med dagens smartphones blir mer och mer lika och svåra att urskilja med enbart tekniska specifikationer, svarar LG Electronics (LG) på utmaningen genom att inleda en ny produktkarta som kommer att betona distinkta mönster och” taktil “elegans för att skilja sig åt. den första anordningen för att illustrera den här nya filosofin är den kommande LG VELVET, med en unik “Raindrop” -kamera och en symmetrisk, flytande formfaktor som både är behaglig för ögat och behaglig att röra vid, “säger LG.

Företaget sa vidare, “LG VELVET kommer att vara den första enheten som implementerar företagets nya varumärkesstrategi för sina mobila enheter, och går bort från alfanumeriska beteckningar till förmån för välbekanta och uttrycksfulla namn som hjälper konsumenten att fånga kärnan i den enhet som bäst passar för hans eller hennes personlighet och ständigt föränderliga trender. Namnet “sammet” är avsett att framkalla bilder av glänsande mjukhet och premiummjukhet, två viktiga egenskaper hos den nya telefonen. “

Du kan se den nya LG Velvet i videon ovan. Om du frågar mig säger jag att det ser slät ut som silke – en riktigt attraktiv enhet – men jag är nyfiken på dina tankar. Tror du att LG är på rätt väg med Velvet? Är det en telefon du skulle vara stolt över att äga? Snälla berätta för mig i kommentarerna nedan.

0 Shares