Libratone avslöjar brusreducerande Q Adapt in-ear Lightning-kontakt öronsnäckor för iPhone 7

0 Shares

Libra_headphones24285-LOW

Nästa vecka är Apples stora produktevenemang, där många förväntar sig att iPhone 7 debuterar. Den mest kontroversiella aspekten av den nya smarttelefonen är ryktet om borttagning av 3,5 mm ljuduttaget. Med andra ord, om rykten är sanna, kommer traditionella trådbundna öronsnäckor inte längre att fungera utan en dongel. Naturligtvis fungerar Bluetooth-hörlurar fortfarande.

I väntan på borttagningen av 3,5 mm-porten ses Apples Lightning-kontakt som det nya standard sättet att ansluta trådbundna hörlurar / öronsnäckor. Med det sagt kommer vi sannolikt att se en tillströmning av Lightning-kontakt hörlurar den här semesterperioden. Libratone tar dock steget med detta med sina nyligen meddelade Q Adapt In-Ear Lightning-öronproppar. Produkten använder inte bara Lightning-kontakten för ljud utan också för att driva den brusreducerande tekniken. Naturligtvis bör öronsnäckorna fungera med vilken iPhone som helst med en Lightning-kontakt – inte bara den kommande modellen.

“Den inspirerade konstruktionen och designen av Q Adapt In-Ear, med fyra nivåer av brusreducering, gör att den kan fungera i otaliga situationer för resande lyssnare. Användare kan anpassa sitt ljudutrymme och säkerställa säkrare lyssnande, oavsett miljö, vilket gör det lika enkelt att minska som att släppa in omgivande, yttre buller. Q Adapt In-Ear-öronproppar hämtar ström från Apples Lightning-kontakt, vilket möjliggör dess snygga, lätta, enkla design utan att behöva ett klumpigt batteripaket “, säger Libratone.

Företaget säger vidare, “den dedikerade Combox med fyra knappar ger en knapp för att höja volymen, en för att sänka volymen, en för att växla mellan uppspelning / paus, hoppa över / backa, ta / avsluta samtal och Siri; och en för de fyra aktiva inställningar för brusreducering och samtal. Öronpropparna finns i fyra färger – elegant naken, grumvit, stormig svart och rosrosa – och har en mjuk, täckt kabel. De är också utrustade med tre storlekar utbytbara, unikt designade, extremt bekväma öronsnäckor i gummi. Dessa ergonomiska öronsnäckor passar mer naturligt in i örat än öronsnäckor eller öronkroksdesign och ger maximal akustisk och brusreducerande prestanda. “

Detta bildspel kräver JavaScript.

Medan konsumenter kan beställa Q Adapt In-Ear Lightning-öronproppar senare denna månad, kommer de inte att börja leverera förrän i oktober. Detta borde stämmas helt perfekt med nästa iPhones släpp. Det är sant att $ 179-priset är lite högt, men den bullerreducerande tekniken – om du behöver det – borde motivera kostnaden.

Kommer du att köpa dem? Berätta för mig i kommentarerna.

0 Shares