Liu Zuohu exponerade OnePlus TV har släppts officiellt i september

0 Shares

Dessutom, OnePlus grundaren Liu Zuohu sa nyligen att den första OnePlus-TV: n har varit utanför monteringslinjen från förra veckan. Detta är en milstolpe i historien. Hans dröm om två år har förverkligats. Redan för ett år sedan avslöjade Liu Zuohu att ett plus utvecklar sina egna TV-produkter.

Tidigare meddelade tjänstemannen att en plus-TV kommer att släppas i Indien i september. Enligt nyheten kommer dessutom en OnePlus-TV också att lanseras i Kina och USA, med versioner på 43 tum, 55 tum, 65 tum och 75 tum. Bland dem kommer 55-tumsversionen av en plus-TV att använda QLED-skärmen. QLED-skärmar har fler fördelar än vanliga OLED-skärmar, som mer exakt färgkontroll, längre livslängd, bredare färgskydd och mer energibesparingar.

Besök också: OnePlus TV-exponering: 65-tums skärm, smala gränser, officiellt släppande i september

För en tid sedan sa Liu Zuohu också att smart-TV i framtiden inte bara kommer att bli centrum för ett smart hem utan också bli det sociala centrumet för familjens smarta liv. Ett plus hoppas kunna främja utvecklingen av smart-TV-industrin genom en avancerad TV-produkt. OnePlus tror också att en plus-TV kommer att bli riktmärket för smart-TV i framtiden. Dessutom sa Liu Zuohu att TV: ns bild- och ljudeffekter kommer att vara toppnivån i branschen, och design och interaktiv upplevelse är också värt att se fram emot.

Glöm inte att följa oss på vår Facebook-grupp och sida för att hålla dig alltid medveten om de senaste framstegen, nyheter, uppdateringar, granskning och giveaway på smartphones, surfplattor, prylar och mer från framtidens teknikvärld.

0 Shares