Logi BASE är ett elegant iPad Pro laddningsställ

0 Shares

logistand1

Om du är ett fan av Apples iOS kan du bli fascinerad av iPad Pro, och det med rätta. Oavsett vilken skärmstorlek du väljer är den eleganta surfplattan på professionell nivå inte bara bra för vissa affärsfall utan också att ha kul.

Idag fortsätter elegansen med iPad Pro, Logi (ett Logitech-undermärke) tillkännager BASE. Genom att använda laddningsstiftet ‘Smart Connector’ som finns på Apples pro-surfplattor, levererar stativet elektricitet till enheten samtidigt som den stöder upp den och stolt visar iPad som konst.

“Logi BASE är det första iPad Pro-stativet som använder Apples Smart Connector-teknik för att ta laddningen till en helt ny nivå. Magneter i laddningsstället hjälper dig att anpassa din iPad Pro precis med Smart Connector – du behöver bara en hand för att släppa iPad Pro and go “, säger Logitech.

Den berömda tillverkaren säger vidare, “Logi BASE är utformad för hur du använder din 12,9-tums eller 9,7-tums iPad Pro. Vi är glada över att göra laddningen problemfri så att du kan sätta en iPad i centrum för allt du gör runt ditt hem “.

SE ÄVEN: 9,7-tums iPad Pro förhandsvisning

Logitech delar följande föreslagna användningar.

Sätt din iPad Pro på BASE i köket för att följa dina favoritrecept. Säg “Hej, Siri” och be om handsfree-hjälp för att ställa in en timer, konvertera koppar till uns eller ringa ett FaceTime-samtal till din mamma när du går helt vilse i ett recept. Ställ din BASE i sovrummet och gör din morgonrutin till en vind genom att kontrollera vädret, ditt schema och vrida dina favoritmorgonlåtar, allt handsfree. BASE fungerar också bra på ditt skrivbord bredvid en bärbar eller stationär dator för den perfekta andra skärmen, vilket möjliggör nya nivåer av kreativitet och produktivitet.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Priset är faktiskt ganska rimligt med tanke på det vackra utseendet och funktionaliteten. Du kan förbeställa BASE för $ 99 här. Den ena modellen fungerar med både 9,7-tums och 12,9-tums varianter av surfplattan.

Kommer du att köpa den? Berätta för mig i kommentarerna.

0 Shares