Logitech Circle 2 trådbunden internetsäkerhetskamera får stöd för Apple HomeKit

0 Shares

Circle2Wired2.resized

Internet of Things-enheter för hemmet blir extremt populära, men Apple HomeKit är det inte. IPhone-tillverkarens plattform för att kontrollera hemmet har inte precis satt världen i brand. Sakta men säkert börjar dock tillverkare av apparater anamma det.

Idag tillkännager Logitech att en av sina befintliga hemapparater, Circle 2 Wired säkerhetskamera, får Apple HomeKit-kompatibilitet; de trådlös variant stöds inte just nu. Detta gör att du kan interagera med den trådbundna kameran med Apples Home-app. Det betyder också Siri-support – en enorm bekvämlighet.

“Med Logitech Circle 2 vill vi att din kameraupplevelse ska vara så sömlös som möjligt. Och eftersom vi vet att många av er är Apple HomeKit-användare visste vi att kompatibilitet med HomeKit var viktigt. Så idag är vi glada att meddela att Logitech Circle 2 trådbunden säkerhetskamera och fästen fungerar nu med Apple HomeKit, säger Logitech.

Tillverkaren säger också: “Nya och befintliga Circle 2 Wired-ägare kan alla dra nytta av den här nya HomeKit-integrationen från och med idag. Logitech Circle 2 Wired-kameror och utvalda tillbehör kommer att finnas tillgängliga i Apple-butiker och Apple.com i hela USA och Europa från och med Oktober. “

Den listar följande fördelar:

Circle 2 och HomeKit ger dig tillgång till din kameras livestream från Home-appen på din iPhone, iPad eller Apple Watch, hemma när du är i samma WiFi-nätverk eller på distans om du har en Apple TV eller iPad inställd som hemnav. Be Siri visa kamerans live-flöde med ett enkelt kommando som “Hej Siri, visa mig ytterdörrens kamera.” Håll dig informerad när du är borta genom att få rika meddelanden på din iPhone- eller iPad-låsskärm eller Apple Watch for Circle 2-aktivitet. Du kan också använda Circle 2s rörelsesensor för att utlösa hemautomatiseringsupplevelser som att tända lamporna när rörelse upptäcks, perfekt för att avskräcka oönskade besökare medan du är borta.

Cirkel-banner

Nya köpare av Circle 2 Wired kommer att uppmanas att aktivera HomeKit-support vid den första installationen. Om du är en befintlig användare kan du fortfarande dra nytta av det, och Logitech har tillhandahållit detaljerade instruktioner om hur du gör det här.

Är du glada över Apple HomeKit-support för din Logitech Circle 2-kabel? Kommer det att göra det mer troligt att du köper en? Berätta för mig i kommentarerna nedan.

0 Shares