Logitech Circle View Doorbell fungerar bara med Apple HomeKit

0 Shares

Videodörrklockor är friggin ‘fantastiska. För mitt hem litar jag på Arlo smarta dörrklockan och jag kunde inte vara nöjdare med den. Arlos erbjudande var väldigt lätt att installera, men ännu viktigare, det låter mig veta när det finns någon aktivitet vid min ytterdörr, till exempel matleverantörer, paket, en tillfällig nattvask och mer. För några dollar i månaden kan jag till och med spara inspelningar i molnet.

Naturligtvis är inte alla videodörrklockor desamma. Till exempel bör du undvika Amazons Ring Doorbells eftersom det finns för många sekretessröda flaggor som omger det. Arlo är bra, men ett annat respekterat företag går in i dörrklockan. Du förstår, Logitech har lanserat Circle View Doorbell, och det ser ut som en solid produkt. Tyvärr fungerar det bara med Apple HomeKit, vilket innebär att Android-användare bör leta någon annanstans.

“Med ansiktsigenkänning och Logitech TrueView-klassens bästa video ger Circle View Doorbell en skarp porträttvideo från bara två meter bort, äkta HDR för att hantera scener med hög kontrast och färgvision upp till 6 fot Circle View Doorbell, kompatibel med de flesta befintliga trådbundna dörrklocksystem och utformad för att komplettera hem i alla stilar, stöder också HomeKit Secure Video, vilket ger dig enkla och säkra sätt att anpassa dina videoinspelningar, aviseringar, lagring och delningsalternativ, “säger Logitech.

Företaget säger vidare, “Ansiktsigenkänning identifierar personer du taggar i ditt foton-bibliotek eller nyligen besökte som fångats av din kamera eller dörrklocka i Home-appen. Med Circle View Doorbell kan du använda Home-appen för att få ett meddelande när människor kommer till dörren. och få smarta aviseringar över dina Apple-enheter – på din iPhone och Apple Watch medan du är borta, eller till och med ett meddelande på Apple TV och HomePod. Videoströmmar och inspelningar med HomeKit Secure Video bearbetas på hemnavsenheten, laddas upp till iCloud och är krypterade säkert till hemappen. “

Logitech delar specifikationerna nedan.

Anslutning

Trådlös anslutning: 2,4 / 5 GHz a / b / g / n / ac 2 x 2 MIMO Wi-Fi

Video

Kamera FOV: 160 graders DFOV med 3: 4-format Porträttvisningssensor + Videokvalitet: 5 MP-sensor med 1200 x 1600 HDR-aktiverad video Nattbelysning: 4000K LED-ljusremsa som ger belysning i ett fritt område upp till 6 fot bort

Audio

Mikrofon: Digital MEMS-högtalare: Mono tvåvägssamtal: Full duplex med akustisk ekoavbrott

Mått

Höjd: 118,8 mm (4,68 tum) Bredd: 41,8 mm (1,65 tum) Djup: 28 mm (1,10 tum) .0 mm Vikt: 151 g (5,33 oz)

Om du är en iPhone-användare förankrad i Apples ekosystem och du är intresserad av en smart videodörrklocka, ser Logitech Circle View Doorbell ut som en vinnare. Videoströmmarna sparas säkert i iCloud, men räknas inte mot dina lagringsgränser, vilket innebär att det inte finns något behov av ytterligare en månadsprenumeration. Det sparar pengar på lång sikt.

Intresserad av att köpa Logitech Circle View Doorbell? Det kan fås omedelbart här. Prissättningen är bara $ 199 om du planerar att installera det själv, men för ytterligare $ 100 kan du få en professionell att komma till ditt hus och lägga in det.

0 Shares