Logitech Circle View HomeKit-säkerhetskamera är endast för Apple-troende

0 Shares

Apples HomeKit skulle förenkla det smarta hemmet och placera kontrollerna för alla internetanslutna enheter på ett ställe. IPhone-tillverkarens lösning levererade till stor del vad den lovade, men inte alla utvecklare kom ombord. Och så, många husägare fann sig inte kunna använda HomeKit uteslutande, eftersom inte alla deras enheter var kompatibla. Tack och lov har Apple ännu inte gett upp det.

Idag lanserar Logitech en ny smart hemkamera som heter “Circle View” som inte bara är kompatibel med Apple HomeKit – det är exklusiv till det. Med andra ord, om du inte är en Apple-maskinvaruanvändare, borde du inte ens bry dig om det kräver HomeKit Secure Video-plattformen.

Den här kameran är endast för Apple-troende som redan är förankrade i företagets ekosystem, som att äga en iPhone, iPad, HomePod eller Apple TV och ett betalt iCloud-abonnemang. Tyvärr kan Circle helt enkelt inte användas med Android-, Windows- eller andra enheter som inte är Apple. Till skillnad från andra kameror i Circle-produktlinjen kan den inte ens användas med Logitechs egen app!

”Kameran erbjuder stöd för Apple HomeKit och HomeKit Secure Video för sekretessfunktioner, inklusive end-to-end-kryptering, videoanalys på enheten, automatisk inspelning, säker och privat lagring i iCloud och mer. Utöver detta låter kameran dig luta den ned för snabb integritet eller manuellt inaktivera kamerans ljud och video helt med ett knapptryck när så önskas – särskilt användbart när kameran placeras inomhus. Tillsammans ger Circle View och Apple HomeKit den ultimata lösningen på dina integritets- och säkerhetsproblem, säger Logitech.

Företaget säger vidare: ”HomeKit Secure Video använder intelligens på enheten för att privat analysera liveströmmen från Circle View-kameror och avgöra när en person, ett djur eller ett fordon är närvarande innan den lagrade inspelade videon säkert i iCloud på planer som stöds. Kamerainspelningar räknas inte mot din iCloud-lagringsgräns och du kan se live- och inspelad video från din Circle View-kamera i Apple Home-appen på din iPhone, iPad eller Mac. ”

Logitech delar specifikationerna nedan.

Stöd för trådlöst protokoll: 2,4 GHz 802,11 b / g / n Wi-Fi-objektiv + kamera FOV: glaslins med 180 graders DFOV-sensor + video: 16: 9-format sensor med upp till 1080p HD-videoinspelningsstöd Night Vision Support: Infra- rött (IR) ljusbaserat, utlöses automatiskt baserat på omgivande ljussensor framför kameran Nattvisionsbelysning: 2 IR-lysdioder som ger belysning i ett fritt område upp till 15 fot bort Mikrofon: Digital MEMS Högtalare: Mono

Om du är en dedikerad Apple-maskinvaruanvändare ser Circle View ut som en vinnare. Detta är en 1080p smart kamera med 180 ° diagonalt synfält och nattsyn. Bäst av allt, den säkerhetsfokuserade kameran kan användas både inomhus och utomhus.

Om du vill köpa den kan du hämta den från Apple Store här för $ 159,95.

0 Shares