Logitech Combo Touch-fodral för iPad har avtagbart tangentbord och integrerad styrplatta

0 Shares

Tidigare idag chockade Apple världen med sin senaste iPad Pro. Medan den surfplattan är väldigt trevlig, var den ett tillbehör för den som orsakade sann spänning. Du förstår, det helt nya Magic Keyboard har en integrerad styrplatta, vilket innebär att iPad kan fungera dubbelt som en surfplatta och en bärbar dator. Det är som en Microsoft Surface, bara mycket bättre. Tyvärr är både den nya iPad Pro och Magic Keyboard ganska dyra, vilket gör combo inget mer än en dröm för många konsumenter.

Tack och lov är det här styrplattans stöd inte begränsat till någon specifik iPad, vilket betyder att det också kan fungera med en icke-Pro-modell. Faktum är att alla iPad som får uppgraderingen till iPadOS 13.4 också kommer att få kompatibilitet. Om du är någon som jag som äger en mager 7: e generationens iPad (som kommer att få iPadOS 13.4), har jag riktigt bra nyheter – Logitech har meddelat ett tangentbordsväska med styrplatta som fungerar med den lägre Apple-surfplattan. Kallas “Combo Touch Case” och det är inte bara kompatibelt med den 7: e generationens iPad – det finns också en modell för den äldre iPad Pro 10.5 och den tredje generationen iPad Air. Tangentbordet är också avtagbart och erbjuder en bekvämare upplevelse när du använder iPad som surfplatta. Det finns till och med en hållare för första generationens iPad-penna. Bäst av allt skyddar den mot droppar och stötar.

“Med hjälp av styrplattan i Combo Touch spårar du snabbt din produktivitet med samma kontroller med flera fingrar som du redan känner och älskar, som att svepa, bläddra, byta appar, nypa och dubbeltrycka. En hel rad med genvägar ger med en knapptryckning till startskärmen, sökning, mediakontroller och lägg till skärmens ljusstyrningskontroll eller bakgrundsbelyst ljusstyrning. Väl placerade bakgrundsbelysta knappar och en välbekant layout ger bekväm och effektiv skrivning med fem justerbara nivåer av ljusstyrka för att se vad du är gör i alla miljöer. Combo Touch är kompatibel med Smart Connector så att du kan para ihop och driva din iPad direkt – du behöver aldrig ladda Combo Touch, säger Logitech.

LÄS OCH: Logitech StreamCam webbkamera är utformad för YouTube-vloggers, Twitch-streamers och andra innehållsskapare

Företaget säger vidare, “Combo Touch är redo för alla uppgifter med stöd för fyra användningslägen inklusive skrivning, visning, skiss och läsning. Docka tangentbordet upprätt och dra ut stativet med 40 ° lutning för att skriva ut anteckningar eller e-postmeddelanden. När att skriva behövs inte bara ta bort tangentbordet och luta dig tillbaka och slappna av för att använda iPad för filmtittning och spel. Det lätta fodralet skyddar hörnen på iPad och skyddar fram- och baksidan från repor, repor och spill. Combo Touch lagrar enkelt Logitech Crayon eller Apple Pencil (första generationen) så att du kan skriva anteckningar, skissa teckningar eller markera dokument direkt på iPad när kreativiteten slår till. “

Michele Hermann, vice vd för mobilitet på Logitech ger följande uttalande.

Combo Touch ger dig ett nytt sätt att interagera med iPad, vilket ger dig en markör på skärmen för att redigera dokument, kalkylark och presentationer och navigera bekvämt med bekanta gester. Vårt nya tangentbord ger över 20 år av Logitech-typupplevelse tillsammans med en styrplatta och är kompatibel med Smart Connector för en helt ny iPad-upplevelse.

Tyvärr kan du inte köpa Logitech Combo Touch-fodral den här månaden och inte heller kan du få det nästa månad. Tyvärr är det inte tillgängligt förrän i maj! Usch. Det är som en evighet. Ännu värre, det verkar som att du inte kan förbeställa ännu. När det kommer i butiker kommer det dock att säljas för mycket rimliga $ 149,99. Detta är mycket billigare än Apple Magic Keyboard som startar till $ 279.

0 Shares