Logitech Combo Touch-tangentbordsväska gör 2021 M1 Apple iPad Pro till en legit bärbar dator

0 Shares

Om du vill ha den absolut bästa surfdatorupplevelsen måste du skaffa en iPad. Finns det bra Android-surfplattor? Ja, men iPad är helt enkelt bättre. Det finns en anledning till att Android-tablettmarknaden till stor del har torkat ut – konsumenter bryr sig inte riktigt om dem. Tro mig, folk, Apple skapade magi med iPad.

Medan iPad kan tekniskt fungerar som någons enda dator utan tillbehör, det lyser när du ansluter det till ett tangentbordsväska – särskilt en med styrplatta. Med ett av dessa fall förvandlar du väsentligen iPad till en provisorisk bärbar dator. Liksom Microsofts Surface Pro-surfplattor kan det dock vara lite frustrerande att balansera kickstanden i ditt faktiska varv medan du skriver på tangentbordet.

LÄS OCH: Apple introducerar AirTag, dess kakelliknande objektspårare

Logitech har länge gjort iPad-tangentbordsväskor som gör Apples surfplattor mer användbara. Igår presenterade Apple två nya iPad Pro-modeller som drivs av sin M1-processor på stationära datorer – en är 11 tum (gen 3) och den andra 12,9 tum (gen 5). Gissa vad? Logitech lanserar sitt populära “Combo Touch” tangentbord / styrplattafodral för båda storlekar. Förutom att förvandla din iPad till en bärbar dator, erbjuder fodralet också utmärkt skydd.

LÄS OCH: Apple TV 4K blir snabbare A12 Bionic-processor och förbättrad Siri Remote

“Combo Touch stöder fyra användningslägen: att skriva, visa, skissa och läsa. Skyddsfodralet har ett integrerat kickstand som möjliggör justering av iPad till precis rätt vinkel för visning över 50 graders räckvidd. Njut av iPadens mångsidighet utan att behöva ta bort det från sitt skyddande fodral med det helt avtagbara tangentbordet. Ta bara bort för att läsa eller skissa och sätt sedan tillbaka det för att skriva ut e-postmeddelanden, säger Logitech.

Michele Hermann, vice vd för mobilitet på Logitech, förklarar: “Förra året introducerade vi en styrplatta till vår signaturbärbara datorliknande typupplevelse för iPad med förbättrade kontrollnivåer och precision för att skapa och arbeta sömlöst. Vi har gjort denna upplevelse till och med bättre med Combo Touch genom att lägga till den största styrplattan som vi alla har skapat för ett tangentbordsväska som gör det möjligt för användare att klicka var som helst på ytan och ge mer utrymme att arbeta, och ett tunnare fodral som ser bra ut men som fortfarande är skyddande. “

Logitech Combo Touch-tangentbordsväska för 2021 M1-drivna Apple iPad Pro kostar 199,95 dollar för 11-tumsmodellen. 12,9-tumsvarianten säljer för $ 30 mer – $ 229,95. Väskan kan köpas från Apple direkt här, men endast 11-tums modellen kan fås idag. Logitech lovar att den större modellen kommer att finnas tillgänglig “snart”.

0 Shares