Logitech Crayon och Rugged Combo 2 förbättrar upplevelsen för iPad (2018)

0 Shares

Idag är en enorm dag för Apple-fans – en ny iPad! Företagets senaste surfplatta är extremt överkomligt till 329 $, och skolor kan få 30 $ rabatt, vilket innebär att priset blir 299 $.

Vad som gör denna billiga utbildningsfokuserade iPad så speciell är dess Apple Pencil-stöd – något som tidigare var begränsat till “Pro” iPad-enheter. Problemet? Apple Pencil kan vara lite för svårt för små händer att hantera. För att lösa detta har Logitech skapat “Crayon” – en skrivenhet som är kompatibel med den nya iPad. Bäst av allt är det billigare än Apples erbjudande till bara 49,99 USD!

“Logitech Crayon är den första digitala penna designad för den nya iPad och använder teknik som finns i Apple Pencil för att leverera precision under pixlar, låg latens och stöd för lutning i en design som är perfekt för studenter. IPad har palmavvisningsteknik och kan berätta för skillnaden mellan Logitech Crayon och en hand som vilar på skärmen så att eleverna kan skriva och rita naturligt, precis som de skulle med traditionell penna och papper, säger Logitech.

Förutom Crayon finns också den nya Logitech Combo 2 – företagets senaste fodral och tangentbordserbjudande. Detta skyddar den nya iPad när elever av misstag tappar den eller missbrukar den. Naturligtvis har den en slinga för att hålla Logitech Crayon.

Väskan har testats för droppar upp till 4 fot. Detta är ganska anmärkningsvärt eftersom det är högre än många unga studenter. Tangentbordet är också spillbeständigt, så det kommer inte att förstöras om en Capri Sun spills på den.

Vad mer gör denna $ 99 Rugged Combo 2 så speciell? Logitech säger, “Förutom att det är hållbart, erbjuder Rugged Combo 2-fodralet en justerbar kickstand för ett brett utbud av betraktningsvinklar och fyra användningslägen: Skrivningsläge, för anteckningar; Visningsläge, för att titta på pedagogiska appar och videor; Anteckningsboksläge , för att skriva med digitala pennor och läsa, och reseläge, som skyddar iPad-skärmen under transport. “

När kan du köpa dessa? Logitech säger att det kommer att börja erbjuda dem till skolor under sommaren. Det är inte klart om hemmakonsumenter utanför utbildning kommer att kunna köpa dem.

0 Shares