Logitech gör den helt nya 9,7-tums iPad perfekt för klassrummet med ” Rugged Combo ”

0 Shares

LogiIpad

Tidigare idag introducerade Apple en helt ny billig surfplatta, helt enkelt kallad “iPad”. Denna 9,7-tums variant av iPad börjar på $ 329, vilket gör den otroligt prisvärd. Eftersom fler och fler skolor vänder sig till Chromebook på grund av deras låga kostnad kan den här nya iPad vara det perfekta sättet för Apple att få utbildningssegmentet upphetsad om iOS igen.

Idag introducerar Logitech en ny produkt som kan göra den nya iPad perfekt för klassrum. Kallas “Rugged Combo” och är ett kombinationsfodral och tangentbord som förvandlar Apples senaste surfplatta till en provisorisk bärbar dator. Det bästa av allt är att fallets extremt hållbara natur ska skydda det från studenter och missbruk.

“Den robusta fodralets ram är fodrad med mjuka polymerribbor som böjer sig mot stötar för att skydda iPad från fall så högt som 6 fot på ytor som är lika hårda som betong. Bakstödet har robusta mekaniska gångjärn som rör sig fritt inom ett 40-gradersintervall medan du stannar stadigt på plats utan att kollapsa, även med aggressiv knackning, säger Logitech.

Företaget säger vidare: “Tangentbordet ansluts fysiskt till iPad med Logitechs egna kontaktdon, vilket gör det till en säker lösning för studenttester och prov. Tangentbordet får också ström direkt från iPad, så lärare eller elever behöver aldrig ladda tangentbordet. Tangentbordets design utnyttjar Logitechs omfattande expertis för att tillhandahålla bärbar datorliknande, bekväm skrivning för att minimera misstag. Dess dedikerade rad med genvägar och funktionsknappar gör det också enkelt att navigera i olika iPad-funktioner direkt från tangentbordet. “

Detta bildspel kräver JavaScript.

Rugged Combo kan köpas som ett par eller så kan du hämta Rugged Case och Rugged Keyboard separat. Med andra ord, om en student bryter tangentbordet behöver du inte köpa kombinationen helt – bara den del du behöver.

Priserna är okända just nu och produkten kommer uppenbarligen endast att säljas av Apple för utbildning direkt med början senare i veckan. Det betyder att hemmakonsumenter kanske inte får möjlighet att köpa detta, vilket är synd – det ser ut som ett bra alternativ för alla nya iPad-ägare. Förhoppningsvis skapar Logitech en ny SKU för hemanvändare som vill göra ett köp.

0 Shares