Logitech lanserar 4K Pro magnetisk webbkamera för Apple Pro Display XDR

0 Shares

Apples senaste Mac Pro-dator, konfigurerad med de bästa specifikationerna, kostar över $ 50 000 (ja, verkligen). De startande priset för Apple Pro Display XDR med den officiella Pro Stand är $ 5 998. Och ändå, trots dessa upprörande priser, får du inte ens en webbkamera! Seriöst, folkens, Apples senaste och bästa premiumskärm har inte ens en integrerad kamera! Suck.

Lyckligtvis är Logitech här för att rädda dagen med sin helt nya 4K Pro magnetiska webbkamera. Som namnet antyder har den en upplösning på upp till 4K och den ansluts till toppen av Apple Pro Display XDR med en magnet. Medan den här nya webbkameran är den lite dyr, är den inte obscent så som Apples nya hårdvara. Och även om den bara är utformad för Apple Pro Display XDR och macOS, skulle jag inte bli förvånad över att se den vila bekvämt på andra skärmar eller kanske även arbeta med Windows 10 också.

“Med en modern design och sömlös monteringsupplevelse erbjuder Logitech 4K Pro Magnetic Webcam högkvalitativ video för att kommunicera, samarbeta och spela in direkt från ditt skrivbord med den nya Pro Display XDR. Kompatibel med ledande videokonferensappar, Logitech 4K Pro Magnetic Webbkameran gör samarbete till en lek över FaceTime, Zoom och Skype. Med bara ett klick kommer du att vara värd för möten med den bästa tillgängliga 4K Ultra HD-upplevelsen, säger Logitech.

Företaget säger vidare: “Logitech 4K Pro Magnetic Webcam levererar kristallklar 4K Ultra HD-video med skarp upplösning, färg och detaljer, och är perfekt för Mac-användare som använder Pro Display XDR. Webbkamerans säkra magnetfäste gör installationen enkel och håller din webbkamera på plats, även när den lutas upp och ner. Med RightLight 3 med HDR-teknik justeras belysningen på webbkameran automatiskt så att du ser bra ut oavsett om du är i svagt ljus eller i direkt solljus. Logitech Camera Settings-appen också låter dig anpassa och justera ljusstyrka, färgintensitet, kontrast och mer så att du alltid ser bäst ut på kameran. “

Logitech delar följande specifikationer.

Upplösning: Vid 4K Ultra HD (upp till 4096 x 2160 px @ 30 fps), Vid 1080p Full HD (upp till 1920 x 1080 px @ 30 eller 60 fps), Vid 720p HD-video (upp till 1280 x 720 px @ 30, 60, eller 90 fps)

4K-upplösningskompatibilitet: MacBook 13 “(2018 eller senare) när den är ansluten till eGPU, MacBook Pro 15” (2018 eller senare), iMac (2019), Mac Pro (2019)

Synfält: Diagonal: 90 °, Horisontell: 82,1 °, Vertikal: 52,2 °

Höjd x Bredd x Djup: 1,4 tum x (3,5 cm) x 4,0 tum (10,1 cm) x 1,1 tum (2,7 cm)

Vikt: 3,2 oz (90,2 g)

Zoom: 5x digital

Logitech 4K Pro magnetisk webbkamera för Apple Pro Display XDR ser ut som en hemkörning – den är attraktiv och har fantastiska specifikationer. Priset på 199,99 dollar är något högre än vad jag skulle vilja, men det är inte absurt – det är ett ganska rimligt pris att be om en elegant 4K webbkamera. Om du vill köpa din egen Logitech 4K Pro magnetisk webbkamera kan du beställa den från Apple direkt här.

0 Shares