Logitech Rugged Combo 3 Touch förvandlar Apple iPad till den ultimata bärbara datorn för utbildning

0 Shares

Vill du veta en hemlighet? Barn vill inte använda en klumpig Windows 10-bärbar dator för utbildning. Istället föredrar de mycket enheter som de känner till, till exempel Chromebooks eller iPad. I synnerhet Apples surfplatta kan göra lärandet roligare, som det helt enkelt känner Mer spännande. Barn älskar bara Apples iPad.

Med rätt tillbehör kan iPad-surfplattan bli ganska kapabel bärbar dator för. Och nej, du behöver inte en iPad Pro för att få en ordentlig bärbar datorliknande upplevelse. Logitech Rugged Combo 3 Touch kommer till exempel att förvandla den “vanliga” 7: e eller 8: e generationens iPad till den ultimata bärbara datorn för utbildning, samtidigt som den skyddar den från droppar upp till 4,5 fot. Den har både en styrplatta och ett tangentbord, plus att den ansluts med smarta kontaktstift – ingen Bluetooth eller extern ström behövs.

“Den nya styrplattan med hög precision ger en superhörlig och pålitlig navigationsupplevelse utan att para ihop dem. Med tangentbord och styrplatta kan studenter och lärare bli ännu mer produktiva på iPad och använda Multi-Touch-styrplattans gester för att svepa, nypa och dubbla knacka igenom alla uppdrag eller uppgifter. Den här kraftfulla styrplattan gör det lättare, snabbare och mer exakt att navigera, redigera och skapa på iPad jämfört med att använda fingret, säger Logitech.

Den populära tillbehörstillverkaren säger vidare: “Ett hållbart högpresterande membran tätar i tangentbordet och skyddar det från nyfikna fingrar och andra klassrumsolyckor. Tangenterna kan verkligen inte plockas av på grund av detta icke-avtagbara, förseglade membran som täcker över tangenterna . Om det inträffar en olycka kan smulor och smuts torkas av på ett säkert sätt. Allt detta hjälper till att bevara tangentbordet och förlänga dess livslängd för att minimera reparationsarbetet för IT-chefer. En hel rad med iPadOS-kortkommandon ger eleverna enkel åtkomst med ett tryck till vanliga kontroller som volym, mediekontroller och mer. “

Logitech delar alla lägen och deras beskrivningar nedan.

Visningsläge: Fäll tillbaka tangentbordet och dra ut stativet för att titta på pedagogiska videor och mer.

Typläge: Docka tangentbordet upprätt och skriv ut rapporter och uppgifter. Använd styrplattan för att navigera, redigera och skapa.

Skissläge: Justera iPad till en lägre vinkel för att skissa eller ta handskrivna anteckningar med Logitech Crayon.

Läsläge: Fäll tillbaka tangentbordet för att läsa e-böcker, artiklar och mer.

Kameraläge: När tangentbordet har fällts tillbaka skjuter du det nedåt för att exponera kameran så att du kan ta foton och videor eller använda appar för förstärkt verklighet.

Logitech Rugged Combo 3 Touch kommer att finnas tillgänglig i juni för $ 120. Med det sagt, prissättning makt varierar beroende på hur många du köper. Du förstår, Logitech planerar att sälja dessa direkt till utbildningsorganisationer, så om din skola köper dem i bulk kan du kanske förhandla lite. Du kan kontakta Logitech Educational Sales här för att fråga om beställning.

0 Shares