Logitech släpper Slim Combo-tangentbordsväska för nya 10,5-tums och 12,9-tums Apple iPad Pro

0 Shares

logitech-mobilitet

Ända sedan den första iPad släpptes 2010 har människor drömt om att byta ut sin bärbara dator med surfplattan. Den stora dragningen var naturligtvis att inte behöva bära en tung och skrymmande anteckningsbok. På den tiden var många sådana bärbara datorer ganska tjocka och tunga, vilket gjorde dem till en chans att släpa runt. Trots att det finns mycket tunnare och lättare bärbara datorer idag, drömmen om att ersätta dem med en iPad kvarstår; ännu mer sedan lanseringen av iPad Pro.

Tidigare idag tillkännagav Apple nya 10,5-tums och 12,9-tums Apple iPad Pro-surfplattor. Medan företaget gör ett eget tangentbordsväska för dessa skiffer, har det inte hindrat tredjepartsföretag från att göra utan tvekan överlägsna erbjudanden. Idag presenterar Logitech sina senaste sådana tangentbordsväskor för de senaste iPad Pro-modellerna. Kallas “Slim Combo” och skyddar din iPad Pro samtidigt som den gör den till en kraftfull bärbar dator – den har till och med plats för Apple Pencil. Tangentbordet är avtagbart så att du kan använda iPad som en traditionell surfplatta utan att ta bort surfplattan från fodralet. Det drar till och med sin kraft från Smart Connector, vilket betyder att du inte behöver batterier!

“Logitech Slim Combo är den mest mångsidiga följeslagaren för den nya 10,5-tums och 12,9-tums iPad Pro. IPad Pro med Slim Combo ger dig framtiden för persondatorer; en framtid som är enklare, snabbare och roligare. A skyddskåpa och avtagbart tangentbord stöder fyra användningslägen – Typing, Viewing, FaceTime, Reading – ger fantastisk mångsidighet. Tangentbordet ansluts med Smart Connector så att det inte går att para ihop och inte laddas. en dedikerad rad med iOS-kortkommandon för bekväm och effektiv skrivning. Fodralet lutar din iPad Pro inom ett 50-gradersintervall, vilket ger dig den perfekta betraktningsvinkeln så att du kan vara produktiv, kreativ, ansluten, avslappnad, säger Logitech.

Michele Hermann, vice vd för mobilitet på Logitech, förklarar: “Tidigare var du bunden till en arbetsyta med en PC och använde din surfplatta för snabbmeddelanden eller underhållning när du inte var på kontoret. Så är det inte längre. För att vara proffs idag behöver du kraften från datorn, men lättare tillgänglig oavsett om du är på tåg, i parken, i ett möte eller var du än behöver. Slim Combo släpper kraften från iPad Pro till ge dig framtiden för persondatorer, en framtid som är enklare, snabbare och roligare. “

Detta bildspel kräver JavaScript.

Om du vill köpa Slim Combo-fodralet kan du välja mellan två färger – svart eller blått. Medan 10,5-tums tangentbordet är $ 129,99, är den större varianten $ 149,99. Båda storlekar finns idag från antingen Apple eller Logitech direkt.

0 Shares