Logitech släpper Zone Wired Headset

0 Shares

Trådlöst är alltid bättre än kabelanslutet, eller hur? Oj. Sakta ner där. Trots att trådlösa produkter ibland är bekvämare är sanningen att många föredrar trådbundna produkter, såsom möss och tangentbord. Även om kablar på skrivbordet kan se fula ut, har trådbundna produkter fördelen att de inte behöver laddas. För att inte tala om, för vissa företag är det emot företagets policy att använda trådlösa tangentbord och headset av rädsla för att kommunikation fångas upp. Och så, oavsett vad användaren vill, är kabelanslutet allt som är tillåtet.

Logitechs Zone Wireless Headset verkar till exempel som en bra produkt. Om du är någon som bär ett headset hela dagen finns det ingen tråd att trassla in när du rör dig runt ditt skrivbord. För att inte nämna, det ser ganska bekvämt ut. Om du gillar designen men inte vill (eller inte får använda) ett trådlöst headset har jag bra nyheter. Det finns äntligen en kabelsvariant av headsetet, helt enkelt kallat “Zone Wired Headset.”

LÄS OCH: Logitech tillkännager ERGO K860 trådlöst ergonomiskt tangentbord med handledsstöd

“Utökar Logitechs personliga samarbetsportfölj, Zone Wired ansluter sig till Zone Wireless, båda tillgängliga i en Unified Communications (UC) och certifierad Microsoft® Teams-version. Du kan använda headsetet med populära samtalsapplikationer som Zoom, och Zone Wired kommer också att buntas med Logitech-webbkameralösningar för att slutföra din personliga arbetsplatsinställning, säger Logitech.

Företaget säger vidare, “Det nya Zone Wired-headsetet är utformat med förstklassiga ljuddrivrutiner för optimala samtal eller musiklyssning och en snygg in-line-styrenhet för att snabbt stänga av, spela eller pausa ljud. Headsetet innehåller en trasselfri kabel och USB-typ -A- eller Type-C-anslutning, som ger mer mångsidighet och är kompatibel med Logi Tune-mobil- och stationära appar. “

Logitech delar specifikationerna nedan.

Headset

Höjd x Bredd x Djup: 6,53 tum (165,93 mm) x 7,08 tum (179,73 mm) x 2,63 tum (66,77 mm)

Öronkuddar

Höjd x Bredd x Djup: 2,59 tum (65,84 mm) x 2,59 tum (65,84 mm) x 0,74 tum (18,75 mm)

Mikrofontyp

Huvudmikrofon: Enriktad sekundär mikrofon: Helriktad frekvensrespons: 100-16 kHz

Mikrofonkänslighet

Huvudmikrofon: -48dBV / Pa Sekundär mikrofon: -40dBV / Pa

Högtalare

Frekvensrespons (musikläge): 20-16kHz Känslighet: 99dB ± 3dB vid 1000Hz @ 30mW, 1 cm Drivrutinsstorlek: 40 (mm) Driverimpedans: 32 ohm

Philippe Depallens, chef för personligt samarbete på Logitech ger följande uttalande.

Vi har hanterat små, medelstora och stora mötesrum med högkvalitativa rumslösningar. Nu skapar vi en kategori av produkter som är utformade för den personliga arbetsytan som ger en komplett personlig samarbetsupplevelse, oavsett om det är med ljud eller webbkameror. När videosamarbetet fortsätter att växa är vårt mål att tillhandahålla lösningar som är enkla att använda så att du kan göra ditt bästa oavsett vart du tar dina möten och samtal.

LÄS OCH: Logitech Personal Collaboration Kits är premiumkombinationer av webbkameror och headset

Logitech Zone Wired Headset kan också spara pengar på den trådlösa modellen. Den trådlösa varianten kostar 199 USD, medan den här nya kabelmodellen kan köpas här för bara 129,99 USD. Det finns två modeller att välja mellan, båda kostar samma – en är certifierad för Microsoft Teams, medan den andra är Open Office-certifierad.

0 Shares