Logitech SLIM FOLIO förvandlar din 5: e generationens Apple iPad 2017 till en bärbar dator för produktivitet

0 Shares

smal folio

När du vill ha en surfplatta för konsumtion finns det ingen bättre produkt än iPad. För skapandet kan det dock saknas. I synnerhet för skrivare – inklusive studenter som behöver göra anteckningar – gör bristen på tangentbord det svårt att sälja. Medan Pro iPads kan användas med ett officiellt tangentbord från Apple, är dessa tabletter väldigt dyra. Lyckligtvis finns det erbjudanden från tredje part för de mer prisvärda traditionella varianterna.

Idag tillkännager Logitech ett nytt tangentbordshölje för 5: e generationens iPad 2017. Den kallas “SLIM FOLIO” och förvandlar Apples billiga 9,7-tums surfplatta till en bärbar dator. Det skyddar också iPad från droppar, stötar och repor. Logitech säger att tangenterna är ganska hållbara också, eftersom de är klassade för 5 miljoner slag. Sakstangenterna erbjuder en imponerande 1,5 mm nyckelförflyttning för en högkvalitativ skrivupplevelse.

“Det här Bluetooth-tangentbordet och fodralet har stora, fördelade tangenter och en bekant layout, så att du kan njuta av bärbar datorliknande skrivning var du än använder din iPad. Oavsett om du behöver svara på ett e-postmeddelande på vägen eller vill byta ut din stationära på kontoret kan Logitech SLIM FOLIO låsa sig i den perfekta vinkeln för bekväm skrivning, i ett tunt och lätt paket som skyddar iPad från repor, stötar och spill, säger Logitech.

Företaget säger också, “En hel rad med iOS-kortkommandon ger iPad-kontrollen till hands, så att du kan växla mellan appar, ta fram sökfunktionen, gå till startskärmen och styra volymen direkt från tangentbordet. Och med fyra års batteritid är tangentbordet klart när du behöver det. “

Detta bildspel kräver JavaScript.

Naturligtvis, eftersom iPad 2017 saknar dockningsstift som finns på Pro-modellerna på surfplattan, ansluter SLIM FOLIO till Bluetooth. Med andra ord är produkten batteridriven. Det är inte heller laddningsbart utan använder två utbytbara batterier. Logitech hävdar att batterierna kommer att hålla i imponerande fyra år baserat på att skriva 2 timmar per dag. Detta motsvarar tusentals timmars användning.

Om du vill köpa Logitech SLIM FOLIO för 5: e generationens Apple iPad 2017 kan du förbeställa den idag till rimliga 99,99 USD. Det exakta leveransdatumet är dock ännu inte känt.

0 Shares