Logitech tillkännager SLIM FOLIO PRO för tredje generationens Apple iPad Pro

0 Shares

Ända sedan lanseringen av den allra första iPad 2010 har människor försökt konvertera Apples surfplatta till en bärbar dator med tilläggstangentbord. Vet du vad? Det är faktiskt inte så illa. Det är sant att brist på stöd för mus / styrplatta i iOS kan göra denna provisoriska laptopkonfiguration till en frustrerande upplevelse, men i vissa situationer är den helt acceptabel. Om du till exempel är författare kan en iPad med tangentbord ta bort distraktioner och fokusera din uppmärksamhet. Om du gör hardcore multitasking är dock en traditionell bärbar dator med Windows, macOS, Chrome OS eller Ubuntu förmodligen ett klokare val.

Om du är okej med iOS-begränsningarna och du fortfarande tror att en iPad eller iPad Pro skulle vara din perfekta bärbara dator än du borde definitivt kolla in Logitech-tangentbordsväskor. Företagets iPad-tangentbordserbjudanden har varit genomgående utmärkta och borde hålla länge. Nu är Logitech tillbaka med ett nytt tangentbordsväska. Kallas “SLIM FOLIO PRO” och är utformad för användning med tredje generationens iPad Pro. Och ja, både 11- och 12,9-tumsvarianterna stöds – det finns en modell för varje.

LÄS OCH: Logitech lanserar ‘Z606 5.1 Surround Sound with Bluetooth’ högtalarsystem

“Logitech SLIM FOLIO PRO är ett allt-i-ett-bakgrundsbelyst tangentbordsfodral för 11-tums och 12,9-tums iPad Pro (3: e generationen). Logitech har 20+ års erfarenhet av tangentbordsinnovation och ger en bekväm, bärbar dator som att skriva upplevelse till den nya iPad-proffsen komplett med en dedikerad rad med iOS-genvägar för att optimera ditt arbetsflöde. Oavsett om du skriver, skissar eller läser är SLIM FOLIO PRO det perfekta verktyget att använda i ditt vardagsrum, på en grannskapskafé, flygplatslounge eller till och med ditt knä, säger Logitech.

LÄS OCH: Logitech tillkännager C920s Pro HD-webbkamera för Skype, FaceTime och mer

Företaget säger vidare, “SLIM FOLIO PRO håller säkert iPad Pro i ett lätt fodral som skyddar hörnen och inte tynger dig, vilket skyddar din iPad från repor, repor och spill. En säker magnetlås håller fodralet säkert stängt när inte används för att skydda din iPad-skärm. Med Bluetooth LE-parning är installationen enkel och fodralet upprätthåller en pålitlig trådlös anslutning mellan iPad Pro och tangentbord. När du väl är ansluten kommer minnet att komma ihåg din enhet varje gång du öppnar din iPad Pro för att skriva. Det uppladdningsbara batteriet räcker upp till tre månader på en enda laddning. “

LÄS OCH: Logitech Tap är en elegant pekskärmskontroll för mötesrum

Logitech delar följande dimensioner.

SLIM FOLIO PRO för 11-tums iPad Pro

Längd: 253mm Bredd: 195mm Höjd: 22.55mm Vikt: 552.42g

SLIM FOLIO PRO för 12,9-tums iPad Pro

Längd: 287mm Bredd: 230mm Höjd: 22.46mm Vikt: 707.43g

Michele Hermann, vice vd för mobilitet på Logitech, ger följande uttalande.

Många av oss arbetar borta från ett traditionellt skrivbord idag, så oavsett om ditt kontor ligger vid köksbordet, en soffa, ett grannskapskafé eller en flygplatslounge behöver du en komplett och enkel skrivlösning. Den nya Logitech SLIM FOLIO PRO ger iPad Pro ännu mer mångsidighet med en högpresterande bakgrundsbelyst tangentbordslayout som låter dig arbeta på din högsta nivå. Med ett klick gör det din iPad Pro mer som en bärbar dator för enkel skrivning när och var du behöver den.

LÄS OCH: Logitech G uppdaterar sin ikoniska MX518-spelmus

SLIM FOLIO PRO för tredje generationens Apple iPad Pro har några riktigt coola funktioner, till exempel möjligheten att justera tangentbordets bakgrundsbelysning – en funktion som inte finns på alla sådana produkter. Jag älskar också att det finns en dedikerad hållare för andra generationens Apple Pencil, vilket gör att pennan laddas när spännet är stängt. Bäst av allt, Logitech lovar en överlägsen skrivupplevelse tack vare varje tangents saxmekanism. Det ser ut som att det kan vara ett bättre val än Apples egen dyrare Smart Keyboard Folio.

Så, hur mycket kostar SLIM FOLIO PRO för tredje generationens Apple iPad Pro? Det är faktiskt ganska rimligt. 11-tums tangentbordsväska är $ 119,99, medan det större 12,9-tumsfodralet är bara $ 10 mer. Båda kan fås senare denna månad från Logitech direkt eller från vanliga återförsäljare som Amazon.

0 Shares