Macally släpper ‘XKEYLED’ USB-kabel med bakgrundsbelysning i full storlek för Apple Mac

0 Shares

När du äger en Mac finns det inte många tangentbord att välja mellan. Det är sant att alla USB- eller Bluetooth-tangentbord bör fungera, men de flesta är utformade för Windows – de är inte märkta för macOS-tangenter som “funktion” och “kommando”.

Apples egna tangentbord är utmärkta, men inte alla gillar stilen. För att inte tala om, de är väldigt dyra. Roligt, Apple tar till och med ut en premie för de svarta modellerna. På allvar, företaget får dig att betala mer på grund av färgen. Tack och lov finns det några tredje parter som gör Mac-tillbehör av hög kvalitet som är billigare. Ett sådant företag, Macally, tillkännager idag ett no-nonsense USB-membrantangentbord designat för macOS. Kallas “XKEYLED” och har bakgrundsbelysta tangenter för att skriva i mörkret.

LÄS OCH: Apple tillkännager 70 nya emojis som kommer till iOS 12 och macOS 10.14 Mojave

“Macally XKEYLED är ett bakgrundsbelyst USB-tangentbord i full storlek speciellt utformat för Mac. Plug and play, det här tangentbordet kräver ingen installationsprogramvara och är väldigt lätt att använda! Tangentbordet har en standardlayout med tangenter i full storlek för en bekväm och effektiv skrivupplevelse. Den har också 16 praktiska genvägar och ett 17-tangenters numeriskt tangentbord för att öka effektiviteten och produktiviteten, säger Macally

LÄS OCH: Logitech presenterar det ‘magiska’ POWERED trådlösa laddningsstället för Apple iPhone

Företaget säger också: “Tangentbordet har bakgrundsbelyst i vitt, med 3 nivåer av justering av ljusstyrka för att passa olika miljöer. Solid, enkel att använda och funktionell, Macally XKEYLED är idealisk att använda i alla miljöer.”

Macally delar följande funktioner och fördelar.

Full storlek och tunna tangenter för en bekväm och effektiv skrivupplevelse 16 praktiska genvägsknappar för snabbvalskontroll av Mac-applikationer och förbättrad produktivitet 17-tangenters numeriska tangentbord för att snabbt och effektivt ange långa sekvenser med siffror Bakgrundsbelyst i vitt med 3 nivåer av ljusstyrkajustering och på / av-funktion. LED-indikatorer för Caps Lock och Fn Key Lock Plug and Play via USB (ingen programvara krävs) Lång 150 cm USB-kabel för anslutning till dator Systemkrav: USB-port; Mac OS X v10.6 eller senare

Den svarta Macally XKEYLED kan fås omedelbart från [amazon_textlink asin=’B07FB6J5MC’ text=”Amazon here” template=”ProductLink” store=”betanews02-20″ marketplace=”US” link_id=’da13f22f-9f20-11e8-8a2c-21af35f0f38f’] för 59,99 dollar. Tänk på att den använder USB-A, så om din Mac endast är USB-C måste du utnyttja [amazon_textlink asin=’B01COOQIKU’ text=”an adapter” template=”ProductLink” store=”betanews02-20″ marketplace=”US” link_id=’25e5ed72-9f22-11e8-9213-210de3fe724a’] för.

0 Shares