MacBook Air (2020) är den bärbara Apple-dator som de flesta borde köpa

0 Shares

Vissa människor älskar Windows, medan andra föredrar Mac. Det finns till och med några galna folk (som din verkligen) som tycker om att använda Linux. Hej, du borde använda vad som gör dig lycklig. Tro det eller ej, macOS är ganska bra – det är en glädje att använda och helt vackert. Naturligtvis är det stora problemet med Apple-datorer – förutom deras notoriskt opålitliga tangentbord nyligen – att de är väldigt dyra. Och så kan konsumenter som vill äga en Mac ofta inte förverkliga den drömmen. Det är sant att det finns den prisvärda Mac mini, men den har inte fått någon meningsfull uppdatering sedan 2018. Basmodellen mini är också sorgligt underdriven.

Apple har äntligen gjort något rätt med MacBook-linjen. Du förstår, företaget har släppt den helt nya MacBook Air (2020) och det verkar vara ganska imponerande. Långt borta är det mycket malignerade fjärilstangentbordet, eftersom denna nya Mac använder traditionella saxbrytare för tangenterna – samma som 16-tums MacBook Pro. Med andra ord bör tangentbordet visa sig vara mer pålitligt och hållbart. Det bästa av allt är att priset börjar på bara 999 $ (899 $ med utbildningsrabatt – blink, blink), vilket gör det till den nya “Everymans Mac.” Det priset ger dig en otroligt tunn bärbar dator med en enorm styrplatta, T2 Security Chip, Touch ID, Thunderbolt 3, mer lagringskapacitet (NVMe SSD med 256 GB), snabb 3733 MHz LPDDR4X RAM och naturligtvis Apples legendariska Retina-skärm.

“För första gången erbjuder fyrkärniga processorer, MacBook Air levererar nu ännu mer hastighet över vardagliga aktiviteter, från att organisera foton och skapa presentationer till att redigera videor. Med den senaste 10: e generationens Intel Core-processorer upp till 1,2 GHz fyrkärniga Core i7 med Turbo Boost-hastigheter upp till 3,8 GHz, ger MacBook Air upp till två gånger snabbare prestanda jämfört med föregående generation. Och med Intel Iris Plus-grafik ger MacBook Air nu upp till 80 procent snabbare grafikprestanda, så grafikintensiva aktiviteter som att spela spel och redigera video går snabbare än någonsin, säger Apple.

IPhone-tillverkaren säger också, “MacBook Air har nu det nya Magic Keyboard, som först introducerades på 16-tums MacBook Pro. En nyutformad saxmekanism ger 1 mm nyckelgång för en bekväm och stabil tangentkänsla, medan den nya inverterade- ‘ T-arrangemanget för piltangenterna gör dem lättare att hitta utan att titta ner. MacBook Air har en fantastisk unibody-kildesign gjord av 100 procent återvunnet aluminium och finns i tre ytor – guld, silver och rymdgrå. 13-tums Retina-skärm levererar över 4 miljoner pixlar och miljontals färger, så oavsett om kunder läser ett e-postmeddelande, tittar på en film eller redigerar sina foton, är texten rakhyvelskärpa och bilderna är mer verklighetstrogna.

Apple delar fler funktioner och fördelar nedan.

En tre-mikrofonsuppsättning för tydligare röstinspelning för FaceTime-samtal med vänner och familj. Branschens bästa Force Touch-styrplatta för exakt markörkontroll och multi-touch-navigering. Thunderbolt 3-portar för dataöverföring, laddning och videoutgång i en enda kontakt. Stöd för upp till en 6K extern skärm, en första för MacBook Air. Avancerade stereohögtalare för uppslukande, brett stereoljud för aktiviteter som att titta på Apple TV + -innehåll eller spela spel i Apple Arcade.

Tom Boger, Apples seniordirektör för Mac- och iPad-produktmarknadsföring, ger följande uttalande.

Från studenter och konsumenter som köper sin första dator till kunder som vill uppgradera, alla älskar Mac, och de älskar särskilt MacBook Air. Idag ger vi den en enorm uppdatering, med två gånger snabbare prestanda, det nya Magic Keyboard, dubbelt lagringsutrymme, ett nytt lägre pris på 999 $ och ett ännu lägre pris på 899 $ för utbildning. Med sin fantastiska, tunna och lätta design, lysande Retina-skärm, batteriets livslängd hela dagen och kraften och användarvänligheten hos macOS är MacBook Air världens bästa bärbara bärbara dator.

LÄS OCH: Apple presenterar iPad Pro med styrplattans stöd, vilket signalerar Macens eventuella död

Så, ger det $ 999 startpris dig en MacBook Air med toppspecifikationer? Nej, självklart inte. Vad du får är dock en 1,1 GHz dual-core 10: e generationens Intel Core i3-processor, 8 GB RAM och 256 GB lagringsutrymme. Det är faktiskt väldigt bra för genomsnittliga hemanvändare, och jag skulle nog inte föreslå några uppgraderingar för de flesta. Det faktum att basmodellen är så bra är faktiskt ganska sällsynt för Apple-datorer, och jag tackar verkligen företaget för det. Om du vill ha bättre specifikationer kan du betala mer för en i5 eller i7 fyrkärnig processor, 16 GB RAM och upp till 2 TB lagringsutrymme.

Om du vill ha din egen MacBook Air 2020 kan du beställa den här omedelbart. Du kan välja mellan tre färger – silver, rymdgrå och guld. Alla tre ser snygga ut, men guldet är utan tvekan den mest fantastiska av de tre.

0 Shares