MacBook Pro (2016) blir avancerat skrivbord med LG UltraFine 5K och 4K Thunderbolt 3-skärmar

0 Shares

LGMac

Idag var Apples stora evenemang i oktober, och jag kom imponerad. Nya MacBook Pro är både drop-dead underbar och superkraftig. Touch Bar är revolutionerande och ger pekfunktionalitet till ett operativsystem som inte är utformat för en pekskärm.

Tyvärr är priserna för de nya MacBook Pro-modellerna ganska höga, från $ 1 800 för en med Touch Bar (en kastrerad icke-Touch Bar-modell kan fås för $ 1500). Om du ska investera i en sådan dyr bärbar dator, kommer du antagligen att den ska fungera som ett skrivbord också. Lyckligtvis har LG två nya Thunderbolt 3-skärmar (den ena är 27-tums 5K, den andra är 21,5-tums 4K) som gör det så. Kallad “UltraFine”, de fungerar som dockningsstationer med en kabel. Med andra ord, när du parar ihop med MacBook Pro (eller icke-Pro MacBook) har du en mycket givande macOS-upplevelse.

“Designad och optimerad för den nya MacBook Pro med Thunderbolt 3 som kör macOS 10.12 och senare, den fantastiska 27-tums UltraFine 5K-skärmen tilltalar en rad kreativa annonser, inklusive video- och fotografiproffs. Med en hisnande upplösning på 5120 x 2880 och 218 pixlar per tum (ppi) möjliggör färgåtergivning av UltraFine 5K-skärmen att den täcker 99 procent av P3-färgutrymmet. Dessutom, skärmens avancerade IPS-skärmteknologi minimerar färgförskjutning och färgförlust från alla synvinklar, vilket säkerställer att användare se det ursprungliga innehållet som det var tänkt att ses ”, säger LG.

LÄS OCH: Apples MacBook Pro med Touch Bar är ” helt otroligt ”

LGMac2

Företaget säger också, “som världens första 5K-skärm med Thunderbolt 3 har LGs UltraFine 5K-skärm möjlighet att ta emot och överföra 5K video, ljud och data från den nya MacBook Pro samtidigt som den laddas via en enda Thunderbolt 3-kabel. UltraFine 5K-skärm har tre nedströms USB Type-C-portar för ytterligare anslutning och kraft med kompatibla tillbehör. Sömlös macOS-integrering möjliggör ljusstyrka och volymkontroll som inbyggd skärm utan behov av fysiska knappar på skärmen “.

LG-UltraFine-5K-4K-skärmar

Uppenbarligen är 5K-modellen den du vill rikta dig till, men priset på 1 300 dollar kan skrämma dig bort. Om du vill spara lite pengar kan du få den mindre 4K-modellen för $ 700. Förutom den lägre upplösningen har den mindre kraftfull laddning på 65 watt (5K-modellen levererar 85 watt). 4K-varianten säljs också i november (du kan förbeställa den här nu), medan 5K-modellen inte kommer att finnas tillgänglig förrän i december.

Vilken kommer du att köpa, 4K eller 5K? Berätta för mig i kommentarerna.

0 Shares