macOS Big Sur teglar några MacBook-proffs

0 Shares

macOS Big Sur

Med någon stor uppdatering av ett operativsystem finns det vanligtvis varningar för att hålla lite och se till att det inte finns några buggar som du kan påverkas av. När Big Sur släpptes förra veckan var det liknande varningar om att inte omedelbart installera den största uppdateringen till macOS på flera år.

Och det verkar som om dessa varningar var berättigade. Människor som kör några äldre MacBook-proffs upptäcker att de installerar Big Sur på sina bärbara datorer. Det verkar som om 13-tums MacBook Pros i slutet av 2013 och mitten av 2014 är mest problematiska.

Se även:

Det är inte klart exakt vad som ligger bakom frågan, men de drabbade finner att de får en svart skärm som de inte kan kringgå. Som noterats av MacRumors är de normala metoderna för att komma runt den svarta skärmen, som att använda säkert läge eller återställa VRAM, ineffektiva eller oåtkomliga.

Medan Apple ännu inte har gjort någon form av tillkännagivande eller erkänner förekomsten av ett problem med Big Sur, har användare rapporterat problemen i supportforum på Apples webbplats, så företaget måste nu vara medveten om det.

Tills Apple har räknat ut vad som händer, om du har en 13-tums MacBook Pro från slutet av 2013 eller mitten av 2014, är det förmodligen en bra idé att undvika att uppdatera till Big Sur.

0 Shares