Människor älskar Microsofts din telefon så mycket, det är den populäraste Android-appen i Google Play Butik

0 Shares

Din telefon Companion-app trenderar

Efter att ha övergivit sitt eget mobila operativsystem omfamnar Microsoft alltmer Android och iOS och förbättrar interoperabiliteten med Windows. Ett nytt exempel på detta är Your Phone Companion-appen som gör det möjligt att skicka texter från din dator och enkelt komma åt foton som är lagrade på din Android-telefon.

Möjligheten att komma åt och använda en telefon via Windows 10 har gått mycket bra – som intresset för vår berättelse om appen visade. Så bra, faktiskt, att Your Phone-appen är den främsta appen i Google Play Butik.

Se även:

Med tanke på att din telefon bara har varit tillgänglig i ett par dagar, är det faktum att det redan är den bästa trenderappen ganska förvånande. Det verkar som att möjligheten att komma åt meddelanden och texter i Windows är väldigt attraktiv för Android-användare.

Nyheten om din telefons framgång delades av Vishnu Nath, chef för programhantering på Microsoft Mobility, som tog till Twitter:

Populariteten för din telefon kommer bara att öka, eftersom Microsoft har stora planer för appen – både på Android och iOS – så det finns spännande nya funktioner i horisonten.

Om du vill se vad allt väsen handlar om, gå vidare till vår Your Phone-berättelse och se vad appen kan göra för dig!

0 Shares