MCM Comic Con kommer till London i maj

0 Shares

Efter flera framgångsrika år kommer MCM Comic Con tillbaka till Excel, London, under helgen 26-28 maj. Du kanske vill få en autograf eller ett foto med din favoritstjärna, delta i en av cosplay-tävlingarna eller bara gå till en bra gammal butik. Så här är allt du behöver veta om det här fullsatta evenemanget!

Årets attraktioner inkluderar en Comic Village, som visar den största samlingen av serietillverkare i Storbritannien och har en gigantisk linje, bokstavligen 50 udda gäster. Det kommer också att finnas ett antal paneler, internationell Cosplay inklusive tävlingar, bås och butiker, en speciell Game Of Thrones ‘Iron Throne’ Experience, eSports, Games Expo och naturligtvis speciella gäster! Det finns enormt 41 specialgäster i år och en fullständig lista finns på MCM: s webbplats men här är några av våra favoriter som vi kommer att se!

130 000 personer deltog förra året under helgen och vi föreställer oss att antalet kommer att växa i år. Vi har lyckats slänga ett par presspass, så vi kommer att vara där och är superstoke att gå! Ytterligare information och biljetter finns tillgängliga från MCM Comic Con-webbplatsen men här är nödvändigheterna:

Vad du behöver veta:

Plats: London Excel (DLR Train Line)
När: fredag ​​/ lördag / söndag (26-28)
Tid: 9:00 prioritet, 12:00 allmän inresa
Biljetter: Från £ 17

Det har bekräftats att Funko kommer att erbjuda Con ‘Exclusive’ Funko Pops! Två av dessa har tillkännagivits, med rykten om tre till. De två meddelade inkluderar en blödande Mr Poopy Butthole från Rick & Morty, och en 2-pack från den nya Wonder Women-serien. De säger “Exclusive” men de två meddelade är redan tillgängliga, och i själva verket exklusiva från USA (Hot Topic och FYE).

0 Shares