Med Google Play Filmer och TV kan du nu söka efter program i en rad streamingappar

0 Shares

Google Play Filmer och TV

Det finns så många streamingappar och -tjänster att välja mellan, det kan vara svårt att veta var man ska titta när man vill titta på något. Med sin senaste uppdatering till Google Play Filmer och TV kanske Google bara har kommit med svaret för Android-användare.

Uppdateringen innebär att när du söker efter en show i appen får du veta vilken app eller tjänst du kan använda för att titta på den – oavsett om du är prenumerant eller inte. Sammantaget finns det stöd för över 20 tjänster – inklusive sådana som Hulu, HBO, ABC och Showtime – men för tillfället är Netflix inte tillgängligt.

Se även:

Med den uppdaterade versionen av appen installerad kan du använda Google Play Filmer och TV för att söka efter en show som du är intresserad av. Google berättar sedan överallt att du kan strömma den showen och du kan bara trycka på oavsett vilken du är intresserad av för att börja titta på eller starta köpprocessen.

Google har skapat en kort video för att visa upp de nya funktionerna:

Totalt delar Google detaljer om fyra viktiga ändringar:

Hitta rätt streamingtjänst: I både Google Play Movies & TV-appen och i Play Store kan du enkelt upptäcka om din favoritprogram eller film är tillgänglig på en streamingtjänst. Sök till exempel bara efter “Det här är oss” så ser du att den senaste säsongen är till salu på Play Movies & TV, men också att den är tillgänglig för strömning i NBC-appen (med kabelabonnemang) eller på Hulu. Till att börja med har vi stöd för mer än två dussin streaming- och TV-appar överallt, inklusive ABC, CBS, FOX NOW, NBC, Hulu, HBO NOW, HBO Go, Showtime, Amazon Prime Video, Disney Now, HGTV, BET Now , Comedy Central och många fler. Vi fortsätter att lägga till fler partners över tiden. När du väl har hittat det du vill titta på är det bara ett tryck och vi skickar dig direkt till appen som låter dig streama den. Därifrån kan du också casta till din TV.

Hitta något nytt att titta på: Istället för att rulla oändligt för att hitta en film på en fredagskväll kan du nu begränsa din sökning med bara några få kranar. Utforska mer än tiotusentals program och filmer på Google Play efter genre för att snabbt hitta komedi-TV-program, ett prisbelönt drama, familjefilmer och mer att titta på gratis, hyra eller köpa.

Berätta vad du gillar och vad du inte gillar: Nu i Play Movies & TV visar vi TV-program och filmer baserat på vad du tittar på och vad du gillar – använd bara tummen upp / tummen ner för att betygsätta saker du redan har sett.

Ny flik övervakningslista: Vi har gjort det ännu enklare att spara program och filmer att titta på senare. Allt du behöver göra är att trycka länge på en show eller film och lägga till den i din bevakningslista. På fliken övervakningslista visar vi dig när det blir tillgängligt att köpa eller hyra på Play, om priset nyligen har sjunkit eller om det nu är tillgängligt att strömma.

För att dra nytta av de nya funktionerna måste du uppgradera till den senaste versionen av Google Play Filmer och TV, men var medveten om att detta är en gradvis lansering som börjar i USA.

0 Shares