Med Spotify kan du nu dölja låtar från andras spellistor

0 Shares

Spotify på telefon med hörlurar

Om du letat efter ytterligare en anledning att hosta efter en Spotify Premium-prenumeration kan möjligheten att dölja låtar i spellistor vara det.

Du kan väl ha hittat ett antal nästan perfekta spellistor som andra har skapat, men det finns en rimlig chans att det finns minst en låt du inte kan stå ut med. Nu, i stället för att behöva hoppa över spåret – eller återskapa spellistan manuellt med borttagande låten – kan du helt enkelt be Spotify att dölja den.

Även om möjligheten att dölja spår som du inte gillar kanske inte i sig räcker för att motivera en månatlig betalning för ett Spotify Premium-konto, om du har tippat på kanten och funderat på om du vill ta steget eller inte, kanske det räcker att tippa dig.

Om du stöter på ett spår som du inte är intresserad av i en spellista, tryck bara på inställningsknappen med tre punkter i Android- eller iOS-appen och välj alternativet “Dölj den här låten”. Funktionen håller på att rullas ut, så du kanske inte ser detta direkt.

Alternativet för att låta låten är åtminstone för närvarande endast tillgängligt i Spotify-mobilapparna. Det är inte klart om alternativet också kommer att landa på skrivbordet och webbversionerna.

Bildkredit: Faishalabdula / Shutterstock

0 Shares